Hur man bygger en Hippie Husbil

Hippie har kommit att bli olika saker för olika människor. De är själviska eller upplyst, politiska radikaler eller frihetskämpar, freaks drog eller spiritualister, träd-huggers eller illaluktande idioter. Även förflyttningar av 60-talet har bleknat i det förflutna, de argument och delningar tycks dröja. Men du kan känna, erkänner alla symbolerna: fredtecken, blommor, hårband och VW skåpbilar. Så hur kan du återta friheten av att tidigare ålder? Hit the road i din egen skräddarsydda hippie hem. Landet kan fortfarande argumentera över många av samma frågor, men det betyder inte att du inte ska omfamna din inre hippie och återupptäcka friheten av vägen. Saker du behöver
School Bultar buss
träpaneler
Vegetabiliska bränslesystem
Vegetabilisk olja
Möbler
PVC
Trailer portar
Solpaneler
Patchouli
Visa fler instruktioner
1

köp din bil. Ett populärt alternativ är den pensionerade skolbussen. Ofta lämnar tjänsten väl före slutet av sin livslängd, har en pensionerad skolbuss gott om utrymme och kan sannolikt hittas för billigt genom en regering auktion.
2

En gul färg jobb är inte att klippa den. Kanske ser till Ken Kesey berömda buss, furthur, för inspiration, eller kanske se till naturen för ett färgschema. Hursomhelst, bör en riktig hippie lack vara distraherande - frantic men fredlig
3

Gut interiören.. Ta ut de gamla gröna säten. Placera tunna träribbor längs den inre väggen och bulten genom från utsidan, utlåning extra draghållfasthet till den inre väggen. Lamellerna bör vara 2-av-2s kapas för att passa mellan golv och fönster botten. För ännu mer styrka längs den tunna yttervägg av bussen du kan lägga till en 2-för-12 skurna till längden av bussen. Bolt denna styrelse längs utsidan av bussen, med hjälp av dina inre ribbor som dubbar.
4

Precis som ett hus, behöver en hippie husbil isolering. Leta efter tunna material som lätt kan anpassas för att passa längs tunna metallväggar.
5

Installera levande system innan möblerna. En liten toalett ska installeras i bakre hörnet. Använda PVC, kör en tank till undersidan av bussen och se till att varje metod att befria avfall är förenligt med portarna typiskt anslutna till RVs på campingplatser. En enkel fältkök kan göra, men att installera en skorsten och en liten kamin kan göra en skolbuss en året-runt kapabla fordon.
6

Bolt i möbler. Tillbringa mycket tid i din buss innan du installerar möbler för att få en känsla för hur du kommer att interagera med utrymme. Kontrollera lokala föreskrifter, som kan kräva vissa mängder av berikning i installerad sittplatser.
7

Installera gröna system. Att vara miljömedveten är ännu viktigare för den moderna hippie ethos då det var på 60-talet. Lyckligtvis har vi den teknik som behövs för att göra gröna anpassningar. Solpaneler på taket kan anpassas för att driva bärbara datorer, tv-apparater eller varma tallrikar. Många hippie motor-hemmafruarna konvertera ens deras motor att köra på vegetabilisk olja. Ett antal av biobränsle kooperativ har uppstått runt om i landet till bilar power veggie. Naturligtvis kommer restaurang fett att göra bra i en nypa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83076.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.