Vad Är Stage 2 bilar?

En etapp 2 bil är vad bilentusiaster kallar en bil som har varit spår dag trimmad. De flesta av de modifierade bilar du ser på vägen är steg 2 bilar. Ägaren har sannolikt lagt turbo, bytte bränsleinsprutning och hjulen på bilen. Steg 1 Bilar Till Salu

att diskutera vad en etapp 2 bil är att vi först måste upptäcka vad ett steg 1 bil är. Steg 1 modifierade bilar har enkla modifieringar som oftast kommer att gå obemärkt förbi. Ändringarna kommer inte att påverka andra delar av bilen och kan placeras på individuellt utan att behöva ändra några andra bildelar. Det kommer troligen inte att ha någon extra kraft, men kommer förmodligen få bättre gas körsträcka och vara mer tillförlitliga än andra bilar. En eftermarknaden luftfilter eller eftermarknads bromsbelägg är exempel på steg 1 uppgraderingar.
Stage 2 Bilar Till Salu

Stage 2 bilar har mer flashig modifikationer som kommer att uppmärksammas. Dessa mods kommer att lägga massor av kraft och prestanda till bilen. Steg 2 bilar används ofta för street racing och visas upp vid bilen visar. De mods kan inte läggas individuellt och kommer att kräva andra delar av bilen som ska uppgraderas eller ändras. Ägare av etapp 2 bilar måste serva dem mycket oftare än steg 1 eller normala bilar. Turbo, bränsleinsprutning förändringar och sportavgasrör är några exempel på steg 2 modifieringar.
Komplett Steg 2 Bil Exempel

En komplett steg 2 bil kan nå upp till 400 hästkrafter och gå över 120 km /h under 12 sekunder. De modifieringar för en typisk etapp 2 bil inkluderar en uppgradering intercooler röret som involverar uppgradera spjällhuset armbågen. Turbo läggs alltid till en scen 2 bil och bränsleinsprutarna bör uppgraderas med större. En justerbar bränsletrycksregulator hjälper till att kontrollera uppgraderingar och en front mount intercooler kyler ner högpresterande fordon. Dessutom bör en ven tryck omvandlare läggas att rymma alla uppgraderingar. 3 Bilar Till Salu

Stage
Steg 3 bilar nästan aldrig sett på vägen och är uteslutande används för racing. Steg 3 bilar är modifierade med bara en sak i åtanke: hastighet. Steg 3 bilar är opålitliga och skulle inte vara praktiskt för dagligt bruk eller normal trafik. Ett ultralätt svänghjul, högpresterande bromsbelägg och speciella reglage är några exempel på steg 3 ändringar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96524.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.