Hur man borra ett hål i taket på en bil för att montera en antenn

Montering ett tillbehör antenn på taket på bilen för bästa mottagning för mobiltelefoner, CBS och radioapparater skinka. Vid montering av ett icke-magnetiskt antenn till ett fordon, måste du borra ett hål genom fordonets tak för att ge en inkörsport för antennkabeln. Borra hålet rätt kommer att se till att du inte skadar den del av taket som omger hålet. Inspektera området nedanför hålet kommer att eliminera risken för skador på elektriska sladdar under hålet platsen. Saker du behöver
Maskeringstejp
Pencil
Körnare
Hammer
1/8-tums borr
borrmaskin med variabel hastighet motor
Step ner borr
Måla markör
Visa fler instruktioner
1

Täck platsen du behöver för att borra hål i taket med maskeringstejp. Markera mittlinjen av hålet på maskeringstejp med en penna.
2

Ställ poängen med en körnare på den markerade hål plats. Tryck på baksidan av körnare med huvudet av en hammare.
3

Säkra en 1/8-tums borr i chucken på en borrmaskin med variabel hastighet motor. Placera spetsen på borrspetsen i fördjupningen som gjorts av körnare. Borra genom taket med hjälp av ett lätt tryck för att undvika denting taket och att undvika att borra igenom det inre headliner.
4

Dra interiörlister ifrån headliner. Dra headliner ner från taket. Inspektera området där 1/8-tums hål bosatt i taket. Flytta några kablar nära hålet.
5

Exchange den 1/8-tums borr för ett steg ner lite. Läs installationsinstruktionerna som medföljer antennen för att bestämma rätt hålstorlek. Markera rätt storlek relativt steget ned borrkronan med en färg markör
6

borra genom taket -. Använda 1/8-tums hål som en guide - med steget ner borren bit. Sluta borra då markerade steget penetrerar taket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95627.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.