Gör det själv: Spraya på Liner

Pickup ägare kommer sannolikt att bära last i deras lastbil sängar. Vissa ägare väljer att installera säng liner för att skydda flaket från repor och andra skador. Spray-i sängen liners är utformade för att binda till metallen på flaket och bli ett permanent inslag. De kan installeras professionellt, men många ägare väljer att köpa sprej-in liner monteringssatser och installera dem hemma eller i garaget. Saker du behöver
Skursvamp eller sandpapper
Maskeringstejp
Andningsskydd
Handskar
Xylen eller metyletylketon
Pneumatisk sprutpistol
Air kompressor
färgblandare borra fastsättning
Drill
Visa fler instruktioner
1

Placera trucken i ett väl ventilerat utrymme.
2

Rengör flaket grundligt . Ta bort eventuellt skräp. Rengör sedan sängen med ett rengöringsmedel. Skölj sängen med vatten och låt den torka helt.
3

bort bakluckan från lastbilen.
4

Mask med tejp områden i eller i närheten av bakluckan som inte ska sprayas. Också fylla eventuella avtappningspluggar och områden hårdvara med maskeringstejp för att förhindra spray-i sängen liner från att blockera eller försvåra dem.
5

Scuff den målade ytan på flaket med en skursvamp eller sandpapper så att det inte finns några blanka områden som lämnats i lastbilens flak.
6

Avlägsna eventuell lackrester och damm från vänster scuffing lastbilens flak.
7

Torka flaket ner med ett lösningsmedel, såsom xylen eller metyletylketon (MEK), och låt flaket lufttorka i 10 minuter.
Applicera Liner
8

Öppen behållarna håller den flytande sängen liner och rör dem. Använd en paint uppståndelse pinne eller en färg omrörning fäste för en elektrisk eller luft borr. Vissa spray i sängen liners kan kräva att du kombinerar separata komponenter och sedan blanda dem.
9

Häll vätskan flakinsatsen i tratten av pistolen. I vissa produkter Bäddlinje, fodermaterialet behållaren är förpackad i används som en reservoar för en proprietary sprutpistol.
10

Anslut sprutpistolen till en tryckluftskälla.

11

Spraya fodret på flaket med enhetliga slag. Håll sprutan på samma avstånd från flaket under hela ansökningsprocessen.
12

Låt sängen liner för att torka, och sedan tillämpa en annan jacka. Olika produkter kan kräva olika torktider, och vissa produkter kan rekommendera att fler än två skikt appliceras.
13

Ta bort all maskeringstejp från lastbilen och installera bakluckan.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87049.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.