1987 Chevy C10 Grill omvandlingar

Den 1987 Chevrolet C10 var det sista året av kroppen stil som varade från 1973 till det året. Med kvadrat, utilitaristisk styling, var lastbilarna diskret och utan anspråksfullhet i moderna pickup lastbilar. Lägga styling till dessa truckar, såsom en eftermarknad grill, är det första steget i att skapa en egen lastbil från vad som snabbt blivit den "go-to" klassisk pickup. Många grill stilar finns tillgängliga, och är en av de mest prisvärda uppgraderingar du kan utföra på din lastbil. Billet och rostfritt Bar Grillar

Standard grillar billet ersättare till din 1987 Chevrolet C10 är några av de mest lättinstallerade och prisvärda grillar du kan köpa. Dessa grillar är sammansatt av många horisontellt orienterad rostfritt stål eller aluminium barer billet. För att installera dessa barer, helt enkelt skruva dem på plats ovanpå bilens ursprungliga grill. Vissa grillar kräver avlägsnande av den ursprungliga grillen, och detta kan göras med hjälp av en vanlig skruvmejsel. Fördelarna med en aluminium billet i motsats till rostfritt stål är att du ständigt kan måla och slipa ytan av barerna utan att göra betydande skada grillen själv. Det kan ändras för år som du skulle ändra smak. Rostfria grillar, å andra sidan, har fördelen av att vara mycket mer resistenta mot skada från rock chips och missfärgning.
Phantom Grills

Phantom grillar för Chevrolet C10 är konstruerade på ett liknande sätt som billet och rostfria grillar ersättare, men med en stor skillnad. Hellre än att täcka just den ursprungliga grillen på lastbilen, fantom grillar sträcker sig hela vägen till fendrar, skymmer de och blinkers i lastbilen också. Detta ger lastbilens främre änden en mycket enklare, renare utseende. De streckade grillar inte blockerar ljuset från strålkastarna eller blinkers, och de monteras på trucken, utnyttjar lager C10 grill är fästpunkter.
Restoration Update Grillar

Under loppet av C10: s 14 års produktion liv, var den ursprungliga utrustningen grillen ändrats flera gånger för att uppdatera den främre änden av lastbilen. Vad förändrades inte var den ursprungliga fästpunkter för dessa grillar. Detta innebär att varje grill som skapades för 1973-1986 C10 passar i grillen öppning 1987 Chevrolet C10. För ett nytt utseende, ta 1987 C10 gamla skolan genom att installera en reproduktion tidigare modellen grill. Restaurering kvalitet grillar finns tillgängliga från många tillverkare, och är oftast i samma prisklass som grillar ersättning billet.
Designer Cut Out Grills

För en helt over-the-top look , är det möjligt att installera skära ut grillar på framsidan av din C10. Öppningar kommer i bokstavligen hundratals olika utföranden, allt från dödskallar till stjärnor, och varje form i mellan. Du kan också avtala med en bearbetning butik för att skära ut en helt egen grill i din egen design. När detta sker, är det nödvändigt att komma ihåg att tillåta luftflöde förbi grillen och in i motorrummet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87069.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.