Hur man gör Ram Luftintag

A bagge luftintaget tillåter luft att komma in genom en luftkanal vid ingången av fordonet, vanligtvis runt stötfångaren. Den kalla luften kommer att färdas genom luften kanalen och direkt i luften rutan. Detta möjliggör för kall luft att tvingas in din luftintag. Stötluften systemet möjliggör också en bättre acceleration, hästkrafter och gas körsträcka. Saker du behöver
Skruvmejsel
Wire förlängning komponenter
luftkonditionering trumman
Bågfil
buntband
mesh
metallsköld
Visa fler instruktioner

1

Ta bort signalljus på den nedre delen av ditt fordon under den främre stötfångaren, om nödvändigt, med hjälp av en skruvmejsel. Använd sträcker ledningar och komponenter för att förlänga trådarna i lamporna. Bolt lamporna upp och ner på den hårda plasten under framför stötfångaren.
2

bort luften rutan från intag slangen och ta luft filtrera ut.
3

Skär den nedre halvan av luftskåpet av med en bågfil. Klipp precis ovanför hålen lager intag. Lämna tillräckligt med luft rutan så att A /C slang kommer hålla kontakten. Avlägsna isoleringen från A /C slang. Byt luftfiltret och luften rutan.
4

Använd luftkonditioneringen kanalen att sträcka från signalen lyser hålet till det avklippta delen av luften rutan. Placera en stor buntband runt kanterna på röret som ansluter till luft rutan för att hålla den säkert på plats.
5

Installera ett nät i ingången till ditt intag slang så att partiklar inte sugs igenom.
6

Installera en metall sköld runt din luftintag rutan genom att böja den för att passa och använda band för att säkra det på plats. Detta kommer att möjliggöra för sval luft att samlas under huven på motorn i närheten av intaget. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86073.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.