Hur du anpassar din Ford Explorer

Ford Explorers är sport utility fordon som lätt kan anpassas efter dina behov med tusentals tillgängliga eftermarknaden delar. Ford Explorer har ett dåligt rykte på grund av ett däck problem från det förflutna. Trots den dåliga pressen och historia är en mycket pålitlig SUV och är en bra bas för att anpassa och ändra. Anpassa Ford Explorer är relativt lätt och kommer inte att konsumera för mycket av din tid. Saker du behöver
Hjul
Jack
stödbenet
Grill
Stereo System
Window Tinting
Tydliga baklysen
Visa fler instruktioner

1

Installera nya hjul på din Explorer. Fälgar 18 tum i diameter kommer att vara det minsta hjulet storlek som skulle se lämpligt på Utforskaren. Du kan gå hela vägen upp till 22 inches utan hjul frågor.
2

Byt huven grillen med en borstad aluminium grill för att öka det estetiska överklagande av den främre änden. Det finns många olika stilar av aluminium och billet grillar tillgängliga.
3

Uppgradera stereo med en som kommer att hantera mer än ditt lager högtalarna. Högtalare som kommer från fabriken kan riva när du ökar volymen och bas för högt.
4

Tint dina fönster för att öka din integritet och minska din exponering för skadliga UV-strålar. Du kommer troligtvis att få toning professionellt installerad på en butik som specialiserat sig på fönster toning. Se till att du inte tona dina fönster för mörk eller du kan stöta på problem med lokala förordningar.
5

Installera klara bakljus för att ersätta de vanliga bakljus som finns på din Explorer. Installera olika bakljus kommer att öka den visuella överklagande av Utforskaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83534.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.