Hur man installerar en timer på en Eclipse Turbo

Det är god praxis att låta din Eclipse turbo tid att svalka sig efter att köra den, speciellt om du har uppgraderat turboaggregatet. Detta beror turboladdare smörjs av olja, vilket blir mycket varmt när turbon spolar under körning. Att låta motorn tiden på tomgång efter körning säkerställer att den heta oljan rinner från turbon, förlänger livslängden på turbon orientera. Eftersom det kan vara besvärligt att vänta i bilen i flera minuter varje gång du stängt av den, turbo timers gör det här jobbet för dig. Turbo timers hålla motorn på tomgång under en förutbestämd tid även efter att nyckeln tas bort, vilket säkerställer korrekt turbo nedvarvning. Saker du behöver
Turbo
timer kit Skruvmejselsats
Avbitare
buntband
Visa fler instruktioner
1

Koppla negativa batteripolen innan du börjar. Detta görs genom att ta bort kabeln från den svarta terminalen av Eclipse batteri. Inne i bilen, ta bort de tre skruvarna från undersidan av rattstången. Dessa håller kolumnen locket på plats. Efter uttagningen kommer locket lyft, utsätta Eclipse tändning sele.
2

Separat Eclipse tändning sele. Det är en blå plugg med en manlig och kvinnlig änden. Selen kommer lätt dra för hand. Sätt i den medföljande turbo timer sele i Eclipse-aktien antändning sele. Den turbo timer sele kommer att ha en matchande hane och hona, så det kommer att ansluta direkt till beståndet sele.
3

Montera din turbo timer-enheten på önskad plats. Ett populärt val är ovanpå rattstången. Fixa det på plats med medföljande dubbelhäftande tejp, och anslut den till turbo timer ledningsnätet. Tuck överskott kabelnätet i instrumentbrädan och fäst den med buntband.
4

Kör jordledningen från turbo timer kabelstammen till en jordad källa. Ett enkelt val för Eclipse är någon av de närliggande karmskruv borrade i chassit. Kör jordkabeln över till en av dessa, och linda den frilagda tråden slut runt halsen på skruven. Säkra överflödig kabel med buntband.
5

Ta Eclipse omslag mittkonsolen. Detta görs genom att först dra upp på koppen utrymme förrän det lossnar, och sedan göra samma sak för resten av displayenheten. När unsnapped kommer plasthöljet lyft lätt malplacerad, utsätta aggregatet parkeringsplats paus.
6

Dra tråden parkeringsbromsen från turbo timer montering genom instrumentpanelen till mittkonsolen området. Skarva denna tråd i handbromsbrytaren genom strippning cirka 0,2 inches av handbromsbrytaren isolering, och sedan linda turbo timer parkeringsdäck slut broms tråd runt den exponerade brytarledning. Crimp anslutning tråd krusningar levereras i turbo timer kit.
7

Tuck alla återstående överskott ledningar i instrumentbrädan och konsolen och fäst den med buntband. Byt mittkonsolen och styrning täcker kolumn genom att vända driften av avlägsnandet. Byt ut negativa batteripolen. Starta Eclipse och se till att de turbo timer befogenheter och arbetar helt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85895.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.