Hur du ändrar en automatisk Shifter

Fordon kommer med antingen standard eller automatiska växellådor. Ändra en manuell växellåda växelreglage är en enkel sak att skruva loss handtaget och skruva på en ny. Ändra en automatisk växellåda växelreglage innebär lite mer, men det är ändå mycket enkel att byta. Det finns många olika mönster och färger att välja mellan, så att du kan anpassa din bil att passa din personlighet och färg företräde. Saker du behöver
liten stjärnskruvmejsel
Replacement automatisk shifter
avbitartång caps
tråd eller elektriker tejp
Visa fler instruktioner
1

Park bilen på en plats borta från trafiken. Stäng av motorn och engagera nödbromsen.
2

Sätt ditt nyckeln i tändningslåset och vrid den ett enda klick på "A /C"-läge. Starta inte motorn. Skjut automatisk växellåda växelreglage i "neutralt" läge.
3

Använd en liten Phillips skruvmejsel för att ta bort den lilla skruven på baksidan av växelreglaget spaken. Dra upp reglaget för att ta bort den från växlingsstången och konsol, avslöjar två trådar som styr bilens overdrive-system. Använd avbitare för att klippa de två kablarna nära växelspaken så de är så länge som möjligt.
4

Gå konsolen kabeln till trådarna i den nya växeln genom att vrida var och en tillsammans. Var noga med att matcha tråd färger. Fäst varje tråd förbindelse med en liten skruv-on wire lock eller elektriker tejp. Placera den nya automatiska växeln över toppen av växlingsstången och skjut den och kablarna på plats. Dra åt skruven du tog bort för att slutföra installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86445.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.