Silverado Chrome Exhaust Tips

Lager avgasrör på Chevrolet Silverado vanligtvis sträcker sig till fordonets sida, bakom ett bakhjul. Installation av eftermarknadssystem kan förändras inte bara avgaserna ljudprofil och prestanda, men också antalet slutrör och motsvarande platser. Avgassystem tips är tillgängliga för Silverado som en eftermarknad post, och kan installeras för att förbättra eller förändra styling och ljudprofil av avgassystemet. Anpassade former och stilar

Silverado krom avgassystem tips finns i en mängd olika geometriska former - ovala och runda dominerar, med kvadratiska, rektangulära och anpassade nedskärningar också tillgängliga. För en anpassad dubbla avgasrör look, kan en dubbel-tip installeras på en enda avgasröret. Dubbelväggiga tips ger bulk som kommer tips med mindre anslutningar diameter avgasrör och stora diameter avgassystem utgångar dricks.
Sound Alteration

resonated avgassystem tips kan installeras på Silverado att minska avgasljudet. Resonans tips har ljuddämpande foder såsom glasfiber för att absorbera ljudvågor under avgas portning. Icke-resonated tips, dvs, något tips utan ljuddämpning, kan också ha ljud-förändring egenskaper på grund av form eller design. Chrome tips som är avfasade, kan utsvängda, dubbelväggig eller ändringen diameter ändra ljudet för att förstärka eller ändra tonen i avgassystemet.
Attachment Methods

Eftermarknad avgassystem tips är installerade med svetsar, klämmor, bultar och skruvar. Svetsade tips är antingen svetsade direkt till slutet av motorns avgasrör, eller skjuts över avgasröret som en ärm och svetsas på plats. Clamp-on, bolt-on och skruvad på tips använder trycket av klämman, bult eller skruv för att fästa spetsen på avgasröret. Clamp-on, kan bolt-on och skruvad på tips monteras med vanliga verktyg, men de kan även svetsas på plats, om så önskas.
Underhåll

Krom anses ett högre underhåll fullföljande än rostfritt stål. Processen med att skapa de högreflekterande kromfinish resulterar i ett tunt lager av nästan rent krom exponerade vid ytan. Någon korrosion, punktfrätning eller skador på det yttre lagret kommer att resultera i en förlust av det högreflekterande silverfärg på den skadade platsen. För att undvika korrosion, gropfrätning eller skada, rengör varje vecka och använd en krompolish att avlägsna missfärgning och avlagringar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95541.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.