Avgasvärme Wrap alternativ

avgasvärmen wraps tjänar två syften för motorcyklister . De döljer missfärgade rör på grund av hög värme och de skyddar ryttare från förbränning om deras ben vidrör röret . Vid användning i en bil , utan minskar mängden värme i motorrummet genom att tvinga ut värmen via avgassystemet . Däremot kan inslagning rören resultera i för tidigt brott på grund av rost och överhettning av röret. Keramiska rör

Keramiska avgasrör har en inbyggd beläggning av keramik . Även keramiska inte lysa som kromade avgasrör , motstå de blåelse grund av överdriven värme uppbyggd i avgasrören . Dessa är ett bra alternativ för rör motorcykel avgaser och för dem som har visa bilar och vill behålla sina pipor ser bra ut.
Avgassystem Shields

Avgassystem sköldar är metal covers att bulten på toppen av avgasrören . Eftersom dessa ledningar inte kommer i direkt kontakt med alltför varma avgaserna , de inte missfärgas . De hjälper också till att minimera allvarliga brännskador om en ryttare av misstag rör vid dem .
Proper Tuning

Pipe värme wraps , avgas sköldar och keramiska rören är inte nödvändig om du trimma ordentligt din motorns bränsle intag och luft leveranssystem . Bluing och överdriven värmebildning orsakas av felaktigt kör motorn .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86586.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.