Hur får man fler hästkrafter Av en Nissan 300 ZX

Den 300ZX är en sportbil som produceras och designad av Nissan. Det släpptes 1983 till 2000 i Japan och 1984 till 1996 i USA. Den 300ZX innehöll en kraftfull 3.0L V6-motor finns i både sugmotor (NA) och dubbla turboladdade (TT) versioner. Den 300ZX TT är den starkare av de två, som producerar 300 hästkrafter lager. Som med de flesta sportbilar, båda versionerna av 300ZX har ett brett utbud av eftermarknadsstödet inklusive vissa prestanda eftermarknad delar som ökar hästkrafter av fordonet. Saker du behöver
Automotive verktygssats (om att utföra någon av dessa uppgifter själv)
Visa fler instruktioner
1

Installera en kall luftintaget för att förbättra luftflödet in i motorn . Motoreffekten påverkas av både temperatur och luftflöde, och en prestanda kall luft intag kan förbättra både. Lager luftintag är relativt restriktiv och ineffektiv på kylning för att minimera ljudnivån i kabinen. En föreställning kall luftintaget inte bara tar in mer luft, kyls det även luften mer effektivt. Prestanda kallt luftintag ger en måttlig ökning till hästkrafter, och de har också fördelen av att vara relativt billig och ganska enkel att installera. Den enda nackdelen är en mycket liten ökning i ljudnivån i kabinen att många förare inte ens märker.
2

Installera en wideflow eftermarknaden avgassystem för att förbättra luftflödet ut ur motorn. Eftermarknad avgassystem öka hästkrafter på ett sätt liknande till en kall luftintag i att de förbättrar luftflödet och minska de totala motortemperatur. Performance avgassystem åstadkomma detta genom att låta varma luftflödet ut ur motorrummet snabbare. Lager avgassystem är relativt smal och begränsande, en avsiktlig konstruktion som minskar motorljudet och CO2-utsläpp. En föreställning avgassystem ger dig en svalare, mer kraftfull motor och tenderar också att ge motorn en starkare, mer kraftfullt ljud. Observera att prestanda avgassystem bullerökning motor och CO2-utsläpp och är emot reglerna i vissa stater som Kalifornien.
3

Installera en prestanda chip för att programmera den inbyggda processorn i din 300ZX motor. De flesta bilar som gjorts inom de senaste 20 åren, inklusive alla modeller av 300ZX, använda en dator för att övervaka motorns prestanda. Som standard datorn är inställd på att köra motorn en mix av prestanda och ekonomi. Prestanda marker stämma om datorn för att hantera motorn för optimal prestanda, vilket kan minska bränsleförbrukningen och ger extra slitage på motorn, men ger en rejäl skjuts till hästkrafter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95754.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.