Hur man fixar en sprucken Carrier Car Top

En bil top bärare är ett bra tillbehör för stora och små bilar. I vissa fall kan de lägga 50 procent mer last utrymme i en bekväm, out-of-the-way fallet. De är perfekta för resor och andra vardagliga användningsområden. Men när dessa bil top transportörer sönder eller spricka kan det verkligen vara ett problem. Vatten kan komma in och förstöra objekt. Det kommer även pool inne i transportören. Om du kan hitta en ersättare för den del av bilen övre transportören, använda det eftersom det är det mest effektiva sättet att fixa en trasig en. Om inte, följ dessa steg. Saker du behöver
Glasfiber
Resin
Tape
Sander
Paint
Visa fler instruktioner
1

Använd dina händer, tryck på spruckna ändarna så att de inte överlappar varandra och ytan är jämn och plan.
2

På insidan av bilen övre transportören, grov upp området runt sprickan med 120 grit sandpapper. Du kanske vill maskera detta område utanför med tejp först.
3

Blanda upp ett parti av glasfiber harts inne i en liten behållare. Gör ca 3 gram för varje tum av crack du vill reparera.
4

Ta bort all tejp maskering området om någon har tillämpats. Doppa en sträng av glasfiber i hartset och sedan tillämpa denna glasfiber remsor över sprickan. Sprid mer kåda på hörnet av remsan (där du höll i den) och runt kanterna.
5

Upprepa steg 5 tills hela sprickan är täckt med glasfiber låt torka. Detta kommer att reparera sprickan och hindra vatten från att komma in i din bil top bärare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83056.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.