Konvertering van Ground Effekter

konvertering skåpbilar är lätta att identifiera på vägen på grund av sina höga, breda kroppar, vilket kan göra en lång bilresa bekvämare än att spendera tid i ett mindre fordon som en sedan eller ens en vanlig skåpbil. Marken effekterna på en konvertering van, bestående av sidokjolar och främre och bakre stötfångare, tjäna ett antal roller. Stötfångare

stötfångare för konvertering van är ansvarig för att hjälpa till att skydda den van vid en kollision. Medan en stötfångare inte kommer att förhindra skador på kroppen i en hög hastighet kollision, vid låga hastigheter, såsom parkeringsplatser fel, kan stötfångaren minimera skador på van genom att skydda de känsliga delarna i fordonets front.


Steps
kjolar

sida på en konvertering van kan helt enkelt vara bitar som fäster längst ner på sidorna, som med många mindre fordon. Däremot kan konvertering van sidokjolar även installeras med en inbyggd steg. Eftersom många konvertering skåpbilar är högt från marken, kan steget hjälpa kortare individer att klättra in i bilen.
Lights

sidokjolar och stötfångare på Fordonet kan också komma med installerad belysning som gör att använda fordonet lättare. Ytterligare ljus i den främre stötfångaren av fordonet kan förbättra sikten. Sidoljus som finns kvar på en kort stund efter det att bilen stängs av med en dörr öppen kan lysa upp marken där du kommer att kliva ut ur bilen. Det kommer att bidra till att du har säkert fotfäste. Beyond lägga till funktionalitet till fordonet Addera Estetik

, kan marken effekter också användas för att göra konverteringen van attraktivare. De estetiska förändringar kan vara enkelt som att lägga till en accentfärg. Mer komplexa konstruktioner inkluderar sidokjolar eller stötfångare är gjuten i ett ögat tilltalande sätt utan att offra deras funktionalitet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95755.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.