Buick Remote Entry Instruktioner

Buick bilar utrustade med de flesta av de vanliga teknik med på bilar runt om i världen. Bland de viktigaste av dessa möjligheter är det nyckellösa fjärr post system, vilket gör att du kan komma åt bilens bagageutrymme, dörrar, överfallslarm och motor från så långt bort som ett par hundra meter. Dessa nyckellösa fjärrkontroller kan programmeras med ingen tidigare erfarenhet och kommer att vara klar för användning omedelbart. Programmera din fjärrkontroll

Oavsett om du köper din Keyless fjärrsystem standard med din Buick fordon eller från en delar butik efter köpet, kan du programmera dina fjärrkontroller hemifrån med bara din tändningsnyckeln. Efter stänga alla dörrar, kliva in i bilen med dina nyckellösa fjärrkontroller och din tändningsnyckeln. Placera nyckeln i tändningslåset och vrid den till läge "RUN". Sedan trycker du på knappen fordonsinformation tills displayen visar "Tryck för att lära om Remote Key." Nu trycker du på set /vila-knappen tills displayen visar "Remote Key Learning Active." Addera Finishing programmeringssekvensen


Med din Buick i redoläget att programmera din fjärrkontroller, tryck och håll både låsa och låsknappar på fjärrkontrollen i cirka 15 sekunder tills låsen reagerar genom att cykla. Upprepa detta med alla ytterligare fjärrkontroller för att programmera dem. De flesta Buick fordon kan rymma upp till åtta olika nyckellösa fjärrkontroller. Du kan nu vrida tillbaka nyckeln till "Off" och ta bort den från tändningen för att avsluta programmeringen och börja använda din fjärrkontroll.
Använda fjärrkontrollen

Din förardörren kan låsas eller låsas upp genom att trycka på någon av dessa knappar en gång, medan du kan låsa alla dörrar genom att dubbelklicka peka på knappen. Att smälla stammen, helt enkelt slå stammen knappen en gång. Att låta panik horn, tryck på knappen en gång. För att slå på larmet, håll knappen. Du kan också stänga av alarmet genom att hålla in knappen.

Använda den automatiska starter för motorn på din Buick kräver att du först trycker på låsknappen på fjärrkontrollen. Du kan sedan trycka på och hålla motorn knappen tills motorn startar. Det kommer att pågå under tio minuter, och kan slås på igen på samma sätt. För att stänga av motorn när den är igång, tryck på låsknappen och håll motorn tills den stannar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83831.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.