Hur man kan förbättra Hästkrafter på en 1992 Firebird

The Firebird är en sport /muskel bil som produceras av General Motors under Pontiac etiketten. I 1992 års Pontiac Firebird representerar slutproduktion året av den tredje generationen av fordonet. Det erbjuds i fyra olika trimspacklingar, Firebird RS med en 3.1L V6, vilket gjort 140 hästkrafter, den Firebird RS Formula med en 5.0L V8, som gjorde 170 hästkrafter, den Firebird Trans Am med en 5.0L V8, vilket gjorde 205 hästkrafter, och Firebird Trans AM GTA med en 5.7L V8, som gjorde 245 hästkrafter. Eftermarknad modifieringar kan öka kraften i alla modeller av 1992 Firebird. Saker du behöver
Performance kallt luftintag
Performance avgassystem Kompressor System
eller turboladdare
Automotive verktygslåda
Visa fler instruktioner
1

Köp och installera en prestanda eftermarknad kallt luftintaget för Firebird. Byta restriktiva lager kallt luftintaget med en prestanda eftermarknaden produkt kommer att öka flödet av kall luft i motorn. Detta resulterar normalt i en effektökning med 7 till 15 hästkrafter, beroende på vilken Firebird motorn intaget systemet är installerat, som motorer med större förskjutningar får generellt större makt ökar från eftermarknaden modifieringar.
2

Inköp och installera ett system prestanda avgassystem för Firebird. Som med kallt luftintag, stock avgassystem begränsar luftflödet för att minska motorbuller och CO2-utsläpp. Byta systemet lager avgaserna med en prestanda friflytande avgassystem kommer att resultera i en effektökning på ca 10 till 25 hästkrafter, återigen beroende på själva motorn. Observera att detta också kommer att öka motorbuller, som du kan eller inte kan finna önskvärd, och CO2-utsläpp. Kontrollera din statliga regler för utsläpp innan du byter ut avgassystemet.
3

Köp och installera en kompressor eller turbo kit. Kompressor och turbo kit är former av forcerad induktion, vilket innebär att de tratt stora mängder luft i motorn. Detta resulterar i en dramatisk ökning i makt, ibland över 100 hästkrafter, beroende på den specifika installerade kitet. Observera att installationen av Varmluftsanläggningar induktion system är ett extremt brett förfarande och bör göras professionellt i nästan samtliga fall. Forcerad induktion system kan också minska livslängden på fordonet, eftersom de sätter mer stress på interna komponenter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95722.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.