Auto Grafisk design Anvisningar för placering av design på ett fordon

Auto grafisk design dekaler och wraps kan omvandla alla motorfordon i en komplex, mobil konstverk. Det är särskilt fördelaktigt för företag, som mobil reklam ökar varumärke och produkt exponering över ett större geografiskt område till ett konkurrenskraftigt annonsering. Även utformningen av en tvådimensionell bild som ska sitta ordentligt på en tredimensionell bil kan vara mycket svårt, är installationen ganska standard för alla auto grafisk design dekaler och wraps. Noggrann uppmärksamhet på detaljer före och under installationen kan förhindra kostsamma misstag och förbättra den övergripande kvaliteten på den visade bilden. Saker du behöver
Auto Grafisk design dekal eller Wrap
Fordon
Kommersiella rengöringsmedel
Vatten
Isophoric alkohol
Rakblad skrapa
Fönsterputs
Luddfria trasor
Mjuk gummiskrapa (filt eller något liknande) katalog Needle
Hårtork
Visa fler instruktioner
Förberedelser
1

Rengör motorcykeln noggrant med en mix av kommersiella rengöringsmedel och vatten. Smuts eller rester kvar på bilen kommer att hindra limmet på dekalen eller wrap fastnar ordentligt i fordonet. Ägna särskild uppmärksamhet åt det område där dekalen ska placeras. Se till att ta bort all smuts och skräp från varje spår.
2

Rub isophoric alkohol på det område där den automatiska grafisk design dekal eller wrap kommer att placeras.
3

Använd en skrapa rakblad för att avlägsna föroreningar från alla fönster som kommer att omfattas av dekalen eller wrap. Rengör fönstret med fönsterputs och luddfria trasor.
4

Parkera bilen i ett skyddat område och låt det torka i upp till 24 timmar.
5

Tejpa designen till bilen utan att ta bort stöd för att se till att det sätts på rätt plats. Dörr raster måste anpassa perfekt med avbrott i dekalerna eller dörrarna kommer att vara omöjligt att öppna utan att förstöra bilden. Beroende på storleken och stilen på grafiken, kan det också finnas pauser för dörrhandtag, bål raster osv Addera Tillämpa Design
6

Ta bort alla speglar, torkarblad och andra löstagbara tillbehör i området där konstruktionen kommer att placeras.
7

Börja med att applicera de bilder som kommer att visas på baksidan av fordonet. Använd maskeringstejp för att fästa hörnen på dekalen till sina rätta lägen. Placera en bit maskeringstejp i mitten av dekalen. Ta bort tejpen från den ena sidan och skala bort baksidan från den sidan av dekal. Använd en gummiskrapa för att jämna ut designen ut, med början i mitten och rör sig mot utsidan av konstruktionen. När att hälften har tillämpats, bort kvarvarande maskeringstejp och avsluta applicera designen.
8

Använd en nål för att smälla luftbubblor och tryck ut luften ur bubblorna med skrapan.

9

fortsätta tillämpa dekaler, gradvis går mot den främre delen av bilen. Designs placerats på motorhuven på bilen ska göras senast.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84628.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.