Hur man installerar fotsteg på en Jeep Wrangler

Om din Jeep Wrangler kom inte med fotsteg från återförsäljare, kan du köpa och installera dem själv med hjälp av enkla verktyg. Fotsteg fungera som ett steg för att möjliggöra enkel ut-och inpassage. De kommer också att hjälpa till att hålla din Jeep ren genom att blockera skräp sparkas upp av dina däck. Factory fotsteg kan köpas hos din återförsäljare. Men eftermarknaden företag göra flera typer av fotsteg för din modell för att passa din stil. Saker du behöver
Socket Ratchet
ställa
Visa fler instruktioner
1

lokalisera hålen lager hängare i jeep kroppen under fordonet. De är täckta från fabriken med skum. Ta bort skummet för att komma till hanger hålen.
2

Montera muttern plattan som kom med fotsteg i hålet i din jeep genom att skjuta in den i hålet horisontellt. Installera den andra plattan på samma sätt.
3

Fäst monteringshållarna till plattan. Gänga muttern på fästet och dra åt muttern så att den fortfarande kan justeras.
4

Lyft fotsteget på plats. Passa in hålen i fotsteget med hålen i monteringsfästet installeras i steg 3. Montera bultarna och skruva låsmuttern på den motsatta sidan. Dra åt varje skruv och mutter med en spärr och uttag tills steget är fäst vid fästet.
5

Passa steget med fordonet. Håll steget i position när du drar åt bulten på monteringsplattor med Ratchet och uttag.
6

Upprepa avhandlingar stegen på motsatt sida av fordonet för att installera det andra steget.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84886.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.