Hur man installerar Stopp Tech Rotorer

StopTech broms rotorer är en vanlig uppgradering på högpresterande bilar som behöver extra stoppa förmåga. StopTech rotorer är en tvådelad konstruktion bestående av en rotor och en hatt som rotorn fästen till. Dessa är också känd som "flytande" rotorer. Hatten är sedan fastskruvad på fordonet. När du köper StopTech rotorer, hatten och rotorn måste skruvas ihop och sedan rotorn kan bultas till ditt fordon på samma sätt som beståndet rotorn är installerad. Saker du behöver
Ordet jack
Jack stå
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Momentnyckel
Loctite
Anti-gripa
Visa fler instruktioner

1

Montera StopTech rotorer. Placera rotorn ned och placera den lätta hatten ovanpå rotorn. Installera de medföljande drivtappama genom rotorn och hatten. Stiften ska glida in, även om de kan behöva ett lätt slag som sittplats.
2

Vänd på rotorn och hatten. Tråd i de medföljande skruvarna och brickorna koniska hand. Se den konkava delen av brickan vänd nedåt så att brickan visas som en liten kupol.
3

Vrid rotorn tillbaka över. Placera en liten mängd av 290 Loctite på ändarna av varje enhet stift. Låt Loctite sitta i några minuter. Använd en momentnyckel för att dra åt bultarna till 6 Ib /ft.
4

Lyft bilen med en domkraft och stödja den på jackstands. Ta bort hjulen och ställ dem åt sidan. Ta bort de två stora bultarna som håller bromsoket på. Skjut tjocklek av av rotorn. Ta bort skruvarna som håller bromsok transportören på plats, om bilen har en tjocklek bärare. Ställ transportören åt sidan.
5

bort ställskruven som håller rotorn på. Inte alla fordon använder en ställskruv. Drag av rotorn från navets. Applicera en liten mängd av anti-gripa till ytan där rotorn fästen till hubben.
6

Skjut StopTech rotor och hatt montering på navet. Sätt tillbaka ställskruven. Sätt tillbaka bromsok bäraren och tjocklek genom att skjuta bromsok och bromsbelägg över StopTech rotor. Byt ut hjulet och sänk bilen till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95387.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.