Specifikationer för en Monroe Sensa - Trac

Monroe är ett företag som tillverkar chocker och stöttor . Bolaget har en historia som går tillbaka till 1916 . I början av 2011 , består bolagets Sensa - Trac linje av tre olika sub -linjer - personbil , lastbil och Monotube . Personbil Typer

Monroes Sensa - Trac Passenger Car linje av chocker har alla väder vätska och full - förskjutna ventiler . De har " Fluon - band" kolvar och debiteras med kvävgas . Varje stöt har en 1 3/16-inch borrning och en 1/2-tums Kolvstångsför .
Lastbilstyper

Monroes Sensa - Trac Lastbil chocker har fullt - förskjutna ventiler och all - weather vätska . De är utformade med en unik groove rör med avsmalnande spår i syfte att ge bättre stötdämpning . De chocker har " Fluon - band" kolvar och debiteras med kvävgas . Varje Monroe Sensa - Trac Lastbil chock har en borrning i 1 3/8 inches och en kolvstång diameter av 5/8 inches .
Monotube Typer

Monroes Sensa - Trac Monotube stötdämpare är konstruerade och tillverkade i Europa för europeiska bilar . De har fritt flytande delade kolvar och all - weather vätska . Varje stötdämpare belastas med högt tryck kvävgas på nivåer mellan 240 och 360 PSI . De har " Fluon - band" kolvar , härdade och förkromade kolvstänger .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96172.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.