Hur kan jag göra en säng Wood lastbil?

Bygg din egen trä flaket är ett ambitiöst men givande projekt för en lastbil entusiasten. En välbyggd trä flaket är robust och användbar, kunna dra last på ett säkert och bekvämt. Även hemmagjorda trä lastbil sängar kan vara kapabel att karting över 3000 pounds av material. När du har byggt sängen, kan du också lägga verktygslådor och andra typer av arrangörerna för att få ut det mesta av din hemmagjorda trä flaket. Saker du behöver
4 x 6-träplankor
Bolt
Trä skruvar
Drill
Måttband
8 tunga Metallgångjärn Sida 2 metall spärrarna
LED-Trailer lampor
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de gamla flaket. Lägg ner två av de 4-av-6 brädor tvärs över bredden på ramen för att utgöra basen i det nya flaket. Bolt dessa styrelser på plats.
2

Lägg ner sex till åtta 4-av-6 brädor på längden över basen av flaket. Antalet skivor du behöver beror på hur bred din flaket är. Skruva dessa på plats med träskruv och borra.
3

Förbered väggarna i flaket. För varje sida, mät och kapa tre 4-av-6 brädor att passa sidorna och baksidan av flaket. Lay varje uppsättning av tre brädor sida vid sida.
4

Skär tre nya brädor att lägga över varje uppsättning av tre brädor vid en 90 graders vinkel. Space dessa korta brädor på regelbundna avstånd längs varje vägg av flaket. Dessa nämnder kommer att fungera som hängslen för sidorna av lastbilen. Skruv brädor i plats.
5

Fäst väggarna i flaket till basen med två tunga metall gångjärn för varje sida. Detta gör att du kan öppna din flaket utåt.
6

Installera de mekanismer metall spärren baktill hörn flaket. Dessa gör att du kan hålla väggarna hålls på plats upprätt.
7

Installera LED-Trailer lampor på baksidan av flaket. Dessa kommer att fungera som din bromsljus och blinkers så att du kan köra trucken säkert med hemgjorda lastbil installerat säng.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85553.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.