Hur man installerar Lund fotsteg

Lund Industries erbjuder ett brett utbud av eftermarknaden fotsteg för att passa en mängd lastbilar och stadsjeepar. Lund erbjuder sex rader på fotstegen - utmanaren, Delta III, Trailback, TrailRunner Diamond, TrailRunner Extruderad och Factory Style. Enligt Lund, monterar alla dessa stilar till ramen på din bil precis som den ursprungliga utrustningen fotsteg tillgängliga från din lastbil eller SUV tillverkaren. Installera Lund fotsteg på din bil kommer att ta någon med grundläggande färdigheter bilverkstäder om en timme. Saker du behöver
Ordet jack Sida 2 pallbockar
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Lyft den vänstra sidan av din bil utanför marken med domkraft. Placera två pallbockar under vänstra rambalken, en på framsidan och en på baksidan. Sänk bilen på pallbockar med domkraft, långsamt.
2

Bolt vänstersidan Lund fotsteget fästen på ramen av ditt fordon med den medföljande hårdvaran och din socket set. Ställ fotsteget på Lund fotsteget fästen för hand. Skruva Lund fotsteget till fotsteget konsolerna med de medföljande hårdvara och din socket set.
3

Lyft den vänstra sidan av din bil utanför de två pallbockar. Flytta pallbockar bort från fordonet för hand innan sakta sänka bilen till marken med domkraft.
4

Rulla domkraft till den högra sidan av fordonet. Upprepa steg 1 till 3 för att installera den högra Lund fotsteget konsoler och fotsteget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96273.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.