Rubbermaid Rooftop Carrier Instruktioner

Rubbermaid s Rooftop Car Carrier är ett tyg-stil transportör som erbjuder 15 kvadratmeter lagringsutrymme. Bäraren - modellnummer 901R - levereras med en 38-av-38-tums nylon väska och ett fästsystem för enkel installation. Saker du behöver
Nylon bärare fästsystem
Fyrsidiga takräcke
Visa fler instruktioner
1

Inspektera ditt fordon för att se till att det finns en fyrsidig takräcke. Eftersom denna transportörens fästsystem har klipp på fyra sidor, varnar Rubbermaid drivrutiner som band denna bärare till något annat än en fyrsidig takräcket kan orsaka lagringssystemet att ramla av.
2

Load önskad innehåll i Rubbermaid Rooftop Car Carrier.
3

Zip facket stängt. Denna produkt har ett tyg läpp som kan dras över utsidan av blixtlåset, ytterligare skydda det - och de objekt inne -. Från öppning medan du är på väg
4

Lyft påse på taket på din bil. Sätt fast den ordentligt på mitten av bilens tak mellan den fyrsidiga takräcke.
5

Placera mitten av fästsystem ovanpå mitten av förvaringsväska.

6

Haka klippen på ena sidan av fästsystem (det kommer att finnas två uppsättningar clips och remmar på vardera sida av systemet, för totalt åtta uppsättningar). Loop den fria änden av remmen genom botten på bilens takräcke och fäst den tillbaka in i kroken. Upprepa med klippet och remmen på samma sida av fästsystem, innan fästa de sex andra uppsättningar clips och remmar på de tre andra sidorna av systemet.
7

Spänn banden så mycket som nödvändigt och samtidigt hålla centrum av fästsystemet ovanpå mitten av förvaringspåsen.
8

Test förvaringspåsen att se hur mycket det rör sig. Det bör vicka så lite som möjligt. Dra åt remmarna tills du får den säkraste möjliga passning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96264.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.