Hur man installerar en bakspoiler på en 2001 Honda Civic

Den 2001 Honda Civic har en liten bagagelucka och ett vanligt utseende bakre änden. En bakre spoiler är ett bra och billigt sätt att klä upp baksidan av bilen utan att ändra prestanda på något sätt. Bakre spoilers komma i många olika former och stilar, men de flesta är installerade på samma sätt. Du kan installera en bakre spoiler på en 2001 Honda Civic på under en timme med enkla verktyg från runt ditt garage. Saker du behöver
Spoiler mall
Marker
Drill, 8 mm borr
Bättringsfärg
Isopropylalkohol
Microfiber handduk
Ratchet
Socket
Förlängning
Visa fler instruktioner
1

Placera spoilern mallen på stammen på den exakta platsen spoilern kommer att installeras. Använd en svart märkpenna för att göra små märken där de två bulthålen kommer att gå på varje sida av bagageluckan.
2

Borra hålen som du markerat med en borrmaskin och 8 mm borr. Det finns två hål till vänster och två till höger sida av bagageluckan.
3

Använd touch-up bil färg att måla den exponerade metallen runt kanterna på varje hål du borrade . Detta förhindrar rostbildning på hålen. Låt färgen torka i 30 minuter.
4

Torka ytan runt hålen med isopropylalkohol och en microfiber handduk. Det rensar bort smuts, damm eller andra föroreningar från ytan.
5

Peel plasten från dubbelhäftande tejp på undersidan kanter spoilern. Placera bultarna genom hålen du borrade i bagageluckan. Sätta press nedåt på ändarna av spoiler att bekräfta tejpen fäster till bagageluckan ytan.
6

Öppna bagageluckan och sätta muttrarna på ändarna av bultarna kommer även bagageluckan. Använd en spärr, socket och förlängning för att nå skruvarna. Dra åt dem helt. Stäng bakluckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87643.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.