Hur man säljer begagnade bil fälgar

Begagnad bil fälgar kan sälja snabbt. Efterfrågan på anpassade fordon, kan dessa bildelar finnas på en av flera motor och delar klassificerade webbplatser. Det tar några minuter att lägga upp en annons på nätet och ungefär en timme av forskning för att hitta rätt pris på en fälg. Sälj dem till ett rimligt pris eller handel för andra bildelar. Saker du behöver
Bil fälgar
Motor platsannonser
Visa fler instruktioner
1

Pris dina fälgar. Bestäm en rad priser för fälgar med liknande funktioner, såsom ett krom exteriör, kolfiber eller fritt snurrande navkapslar. Besök Ebay Motors, eller din lokala Craigslist webbplats och hitta de låga och höga priser på två liknande fälgar. Lägg ihop dem och dividera med två.
2

Post annons på Ebay Motors, Craigslist, eller din lokala tidningens sekretessbelagda delen. Lista varje fälg funktion, inklusive den yttre finishen, fälgdiameter och bredd. Mät fälgdiameter och bredd med ett måttband och multiplicera med 24,5 för att hitta den metriska mått i millimeter om du inte vet vad det är. Addera 3

Storlek hjulen med en fälg vägleda. Lista varje bil fälgen passar på i annonsen till ytterligare topp köparnas intresse. Rim guider storlek fälgar och montera dem på vissa märken och modeller av bilar. Se resurser för en fälg guide.
4

sätta priset rimligen locka erbjudanden och locka köpare. Ställ den under mitten av intervallet, vilket man tidigare beräknats genom att besöka områden som klassificeras. Acceptera erbjudanden när de läggs fram till dig antingen via e-post genom en av de webbplatser eller per telefon från sekretessbelagd lista.
5

acceptera erbjudandet och fullfölja försäljningen genom att ta betalt för din bil fälgar. Accepterar endast kontanter eller en bankväxel från en lokal bank du känner igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95318.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.