Hur att måla en tank Motorcykel Gas

Återställa veteranmotorcyklar är en avkopplande och givande tidsfördriv. Många äldre motorcyklar är nu värt en hel del pengar eftersom de är sällsynta eller one-of-a-kind bitar. Om du kan hitta en motorcykel i bra eller ens inte så gott skick som är en vintage pjäs, kan du återställa färgen och krom själv och spara en stor summa pengar på restaurering. Ett område som kommer att kräva särskild uppmärksamhet är bensintanken. På grund av år av rökgaser som arbetar på färgen, är detta sannolikt ett område som kommer att behöva helt omgjord för att se nya igen. Du kan måla din bensintank med bara några enkla verktyg. Saker du behöver
Hylsnyckel
Kompressor
HPLV måla pistol
Primer
Paint
klarlack
Sandpapper
Visa fler instruktioner

1

bort tanken från motorcykeln. Använd hylsnyckel för att ta bort den stora monteringsbulten på undersidan av den främre delen av motorcykelns ram. Lyft tanken upp och framåt för att dra det ur motorcykeln.
2

Använd sandpapper för att slipa bort all gammal färg. Komma ner till ren metall så att se den nya färgen fäster korrekt.
3

Anslut HPLV pistolen till kompressor röret, sedan lägga primer i HPLV pistolens kammare. Måla två tunna lager av primer på tanken först, följer det med två tunna lager av ditt val av färg, och sedan måla tre lager klarlack.
4

Låt tanken att helt torr (24 timmar ) och sedan installera det på motorycle ram med monteringsbulten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83159.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.