Hur man målar dina hjul Svart

En av de bästa sätten att ge din bil en egen look är att måla hjulen svart. Samtidigt uppmanade en professionell att powdercoat dina hjul kommer att ge dina hjul en långvarig hållbar finish, arbetsmarknaden som berörs samt de material som behövs kan kosta betydligt mer än att göra en enkel paint jobb själv. Måla dina hjul med en snygg och solid svart färg kommer att ta en dag att nå och ger dig möjlighet att dölja eventuella ytliga fläckar närvarande plågar dina hjul ytor. Saker du behöver
Fyra pallbockar eller 4 hjul donator med däck installerade
trasa eller tillplattad kartong
Scratch Mattor
Avfettaren
Rena trasor
Latexhandskar
Mikrofiberduk kommenterar: Mineral sprit
Hårtork
1000-grit sandpapper
Maskeringstejp
Wheel sprayfärg och klarlack
Visa fler instruktioner
1

Jack fordonet upp en sida i taget, ta bort varje hjul med en lämplig storlek rörtång, och placera pallbockar under bilen för korrekt stöd medan hjulen är upplyfta bilen. Kontrollera med ägaren ’ s handboken som följde med din bil för rätt stödbenet placering och stöttning instruktioner. Du ' ll måste placera varje pallbock under fordonet ’ s ram, nära de platser hjulaxelsatser (Alternativt kan du byta ut dina hjul med en donator set som passar ditt fordon för att undvika att använda jack står).
2

bort eventuella centrerar lock du kan ha installerade på hjulen. Tvätta hjulen ordentligt med avfettning biltvätt. Använd scratch pad för att avlägsna envis smuts och rester av bromsdamm. Skölj dina hjul med en liberal mängd vatten.
3

Torka dina hjul med en torr trasa, skaka ut kvarvarande vatten genom att försiktigt studsa däcken på marken och sätta hjulen ute i solen i en timme för att se till att hjulen är helt torkas. Använd tryckluft från en kompressor om du har en tillgänglig att spränga bort alla små vattendroppar att minska torktiden.
4

Använd en färsk scratch pad att putsa ytskikt på hjulen du tänker måla. Du kanske vill bära latexhandskar för att minska irritationen till dina händer när du använder scratch pad. Denna uppgift kommer att ge den nya färgen ska fästa ordentligt hjulen.
5

Torka bort alla rester av damm som orsakas av att använda scratch pad att instegsskydd hjulen med mikrofiber och sprit mineral. Efter att alla kvarvarande damm och oljor från dina hjul, använd en hårtork eller tryckluft för att säkerställa att inga vattendroppar kvar på hjulet ytor. Applicera inte alltför stora mängder värme till däck, kan eftersom detta kan skada dem.
6

Täck sidoväggssektionen av dina däck med maskeringstejp. Om dina däck har en hög profil, kanske du vill använda gamla tidningar för att täcka de yttre delarna av däcket ’ s sidovägg samtidigt förbehålla bandet ansökan där insidan delen av däcket möter den yttre kanten av fälgen. Maskering av dina däcksidor kommer att säkerställa att du inte får någon oönskad färg på dina däck.
7

Skaka svarta färgburkar kraftigt med en upp-och-ner rörelse i två minuter vardera. Du kanske också vill ställa dina burkar i solen under en kort period eller köra dem under varmt kranvatten för att öka färgens temperatur. Värmer färgen något kommer att möjliggöra en jämnare yta
8

Placera hjulen på trasa eller tillplattad kartong och applicera tunna lager färg på insidan delar av hjulen -. Sidan av hjul som spelar ' t ansikte utåt när den är monterad på bilen - vänta 20 minuter mellan varje applikation. Se till att du vinklar munstycket så att det är parallellt med den yta du målar samtidigt hålla sprayburk 8 till 10 inches bort från ytan för en jämn finish. Efter tillämpning av ett par lager till insidan av hjulen, knäppa dem att måla den främre delen -. Den del som exponeras när hjulet är monterat
9

Spray fronter av hjulen med flera tunna lager, vänta 20 minuter mellan lagren. Om det finns några ojämnheter i färgen, använd 1000-grit sandpapper och vatten för att försiktigt ta bort eventuella fläckar. Torka rent med en microfiber trasa fuktad med lacknafta innan du lägger en annan päls (gäller endast sex tunna färgskikt på fronter av hjulen totalt). Låt dem torka helt.
10

Applicera fyra tunna lager klarlack på både insidan och utsidan delar av hjulen (vänta 20 minuter mellan lagren).
11

Vänta en timme för hjulet fullföljande att torka innan du tar bort maskeringstejpen från hjul och däck. Sätt tillbaka hjulen på din bil med hjälp av en rörtång (inklusive centrerar lock), jack bilen upp på varje sida, ta bort pallbockar individuellt och lägre fordonet till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84221.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.