Hur får man fler hästkrafter för Wrx

Den WRX är en sport /rallybil produceras och designades av Subaru. Det är utmärkande för sin kombination av en turboladdad fyrcylindrig motor, fyrhjulsdrift och tillgänglighet som både en sedan och en kombi. Den WRX erbjuds i antingen standardmodellen eller mer kraftfull WRX STI, med ett större turboaggregat och mer hästkrafter. Liksom de flesta prestanda bilar har WRX ett brett utbud av eftermarknaden delar tillgängliga, varav många ökar hästkrafter av fordonet. Instruktioner
1

Byt Subaru fabriken kall luftintaget med en prestanda eftermarknad kallt luftintaget. Slutföra denna uppgradering kommer att möjliggöra bättre flöde av kall luft in i motorn, vilket ökar tillgänglig hästkrafter. Kallt luftintag är en populär första uppgradering eftersom de är ganska billiga i förhållande till hästkrafter vinna och installationen kan slutföras utan professionell hjälp. Den enda nackdelen med att installera en eftermarknad kallt luftintaget är en liten ökning i motorljud.
2

Byt Subaru avgassystemet med en prestanda eftermarknaden avgassystem. Slutföra denna uppgradering kommer att möjliggöra bättre flöde av varm luft ur motorrummet, vilket också ökar tillgänglig hästkrafter. Detta är en mer engagerad uppgradering som kräver åtkomst till undersidan av fordonet, därför professionell installation krävs typiskt för alla utom de mest erfarna ägare WRX. Eftermarknad avgaser uppgraderingar också generellt öka motorljud, som vissa WRX ägare finner önskvärda, och CO2-utsläpp. Kontrollera statliga föreskrifter innan du utför denna uppgradering, eftersom vissa stater förbjuder eftermarknaden frånluftsinstallationer för gatbruk.
3

Installera en prestanda chip. Prestanda chips öka hästkrafter genom att ändra programmeringen av datorn som styr motorns funktioner, omprogrammering det för maximal hästkrafter utgång. Denna installation är relativt enkel, men vanligtvis resulterar i en minskning av bränsleförbrukningen.
4

Installera en lustgas-system oxid injektion. Lustgas system inte varaktigt öka hästkrafter, men de ger en kort uppsving vid makten när den aktiveras av föraren. Detta uppsving vid makten kan vara ganska hög beroende på koncentrationen av lustgas används oxid och är särskilt användbar för rak linje racing. Observera att höga koncentrationer av lustgas kan vara svårt på din WRX motor, särskilt om de används ofta.
5

Byt Subaru turbo med en prestanda eftermarknaden turbo. Flera företag gör större, mer kraftfulla turboaggregat än fabriken Subaru kit. Dessa turboaggregat kan ge ett massivt uppsving för hästkrafter, men vanligtvis kräver professionell installation. De har också drastiskt minska bränsleförbrukningen och öka slitaget på samtliga komponenter i fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95999.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.