Hur man installerar en Full Traction 2007 JK Wrangler 2-tums Super Lift

Jeep Wrangler JK-serien har blivit en populär bil bland off-road entusiaster. Full Traction 2-tums lift kit möjliggör installation av 33-tums däck, och du kan slutföra denna process i ditt garage med några grundläggande verktyg. Full Traction 2-tums hissen är en enkel spacer hiss som inte ändrar fjädringsgeometri eller påverkar åkkomfort. Saker du behöver
Stoppklossar
Factory lug nut bar
hydraulisk domkraft
Jack står
omfattande uppsättning verktyg, inklusive skiftnycklar och Hylsnyckelsats
borrmaskin med en 11/32 tums borr
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
Komponenter på framsidan
1

parkera din Jeep på plan mark, och tillämpa stoppklossar till bakhjulen. Dra åt parkeringsbromsen, lossa muttrarna med fabriken bar lug nut. Med hjälp av en hydraulisk domkraft, höja fronten och placera den på pallbockar. Ta bort de främre hjulen.
2

bort den nedre bulten på de främre stötdämparna, koppla sedan bort krängningshämmaren på axeln på båda sidor. Ta bort skruven som håller fast Trac Bar till framaxeln, lämnar Trac Bar på plats.
3

Sänk axeln tills spiralfjädern kommer fri från det övre fästet. Ta ut spiralfjädern, och ställ den åt sidan. Ta bort gummit isolator fäst till toppen shock mount, och spara den för ominstallation.
4

Installera Full Traction aluminium förlängning bump stop genom att markera mitten av den undre spiralfjäder pad och sedan borra ett hål in dynan med A 11/32 tum borr. Använd en liten borr för att skapa ett pilothål, följt av 11/32 tum bit. Placera stopplägesvillkor på kudden med Full Traction 3/8-tums självgängande skruvar, åt till 30 foot-pounds med en momentnyckel.
5

Installera Full spacer Traction spole i toppen chock mount, följt av fabriken gummi isolator.
6

Upprepa proceduren för den andra sidan. Installera Front Trac bar omlokalisering fäste medföljer satsen genom att använda den medföljande krossa spacer med fabriken bulten genom hålet i mitten. Använd de medföljande 5/16 bultar, muttrar och brickor på framsidan Trac Bar hål fäste side. Anslut Trac Bar till fästet med fabriken hårdvara.
7

tillbaka hjulen och dra åt muttrarna. Sänk Jeep, sedan dra åt muttrarna till specs fabriken vridmoment som anges i bruksanvisningen.
Bakre Components
8

Lossa de bakre hjulmuttrar klack, sedan höja Jeep med en hydraulisk domkraft. Placera den bakre på pallbockar, ta bort hjulen.
9

Ta bort den bakre vingla regelstång botten på ena sidan bara för att låta axeln att sloka. Sänk axeln på den sidan, och ta bort spiralfjädern och gummi isolator. Kombinera Full spacer Traction bak och gummi isolator, och installera i fabriken övre fästet följt av fabriken spolen. Återanslut bakre Swaybar, sedan upprepa processen för den andra sidan av Jeep
10

Installera de bakre blocken stopplägesvillkor till bakaxeln med hjälp av de medföljande brickor och muttrar. Installera däcken, och dra åt muttrarna. Avlägsna domkraften och lägre baksidan av jeep. Dra åt muttrarna till fabriken specifikationer som anges i din instruktionsbok.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86459.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.