Hur man byter de rubriker på en '94 Mustang

Ford Mustang är en muskel bil som har varit i produktion sedan 1964. De 1994 Mustang markerade konstituerande årsmodell bilens femte generationen. Mustangen har en dedikerad eftermarknad gemenskap och otaliga eftermarknaden delar finns tillgängliga, inklusive rubriker. Headers är rör som ansluter motorn till avgas-och tillåta varm luft att strömma ut från motorn när den har förbrukats för förbränning. De är viktiga för att upprätthålla hästkrafter och motorns temperatur och minskar mottryck. Saker du behöver
skiftnyckel eller insexnyckel ställa
Jack
Jack står
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp framsidan av Mustang med en domkraft. När den främre delen av bilen lyfts, använd pallbockar för att hålla den på plats.
2

Dra spaken Huvlås och säkra huven i upprätt läge. Lossa bulten som håller den negativa svarta batterikabeln på plats med en skiftnyckel.
3

Ta bort alla motordelar som är placerade på toppen av rubrikerna. De specifika komponenter som måste tas bort varierar, från 1994 Mustang erbjöds med tre olika motoralternativ konfigurationer. Men gemensamma komponenter som blockerar borttagning av rubrikerna innehåller oljestickan, tändstift och luftpump.
4

Använd en skiftnyckel för att ta bort bultarna som förbinder headers till avgasröret och koppla rubrikerna från avgassystemet. Bultarna sitter på undersidan av Mustang.
5

Demontera skruvarna som förbinder headers till motorn med en skiftnyckel. Dessa skruvar sitter i motorrummet.
6

Lyft rubriker upp och ut ur motorrummet. Var noga med att inte låta de rubriker träffa några andra motorkomponenter. Rubrikerna har skarpa kanter som lätt kan skada slangar och kablar.
7

Skjut nya rubriker i motorrummet. Rada upp rubriker med bulthålen. Sätt skruvarna du tog bort tidigare och dra åt dem med en skiftnyckel.
8

Anslut nya rubriker till avgaserna med hjälp av en skiftnyckel och samma bultar som ansluts fabriken headers till avgasröret.

9

Sänk Mustang tillbaka till marken med hjälp av en domkraft. Anslut den negativa batterikabeln och säkra anslutande bulten med en skiftnyckel. Slå på Mustang och se till att kontrollera motorn ljuset inte tänds. Om den gör det, åter kontrollera ditt arbete.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96279.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.