Hur man gör min Headlight Blue

För att anpassa din bil baserad på stil eller färg, kan du välja att göra strålkastaren blå. Din budget, liksom lagarna i ditt tillstånd, får bestämma lönsamheten och kostnaden för denna förändring. Ändra strålkastaren antingen genom att köpa film som fäster på strålkastaren eller köpa en strålkastare lampa som kommer i en elektrisk blå färg. Instruktioner
Blue Headlight Film
1

Köp blå strålkastare film från en automatisk leverans butik. Headlight film är ett klart plastmaterial som kommer att täcka dina strålkastare sömlöst.
2

Rengör hela strålkastare med vatten och se till att den är helt torr. Avsluta projektet på en varm dag eller använda en hårtork för att värma strålkastarna eftersom filmen ska installeras och strålkastarna är varm.
3

Ta bort filmen, spraya den självhäftande sidan med vatten och noggrant följa den blå filmen till strålkastaren. Spraya vatten över filmen och använda en gummiskrapa för att avlägsna eventuella luftbubblor under strålkastaren för att säkerställa att ytan är tydlig och smidig.
4

Använd en sax eller en razorblade att avlägsna eventuellt överskott film och använda ett torr trasa eller hårtork för att torka överflödigt vatten så att filmen torkar över strålkastaren.
Strålkastarlampa
5

Köp en blå strålkastare glödlampa från en automatisk leverans butik . Vissa strålkastare lampor kommer i en färg som heter elektriskt blått, vilket verkar vara vitt men ser ljust blå när upplyst på natten. Jämför bilens aktuella glödlampan till den blå glödlampan när du gör inköp för att säkerställa att de matchar.
6

Demontera strålkastaren baserad på specifikationerna för din bil. Se din bruksanvisning innan du försöker byta lampan eftersom varje bil har olika metoder för att ta bort strålkastaren. Många manualer föreslår att du kopplar polerna från batteriet innan du installerar strålkastare för att skydda dig och bilens elsystem.
7

Montera glödlampan genom att ta bort strålkastaren täcker för lampan och försiktigt föra in ny blå glödlampan där tidigare glödlampan var belägen. Försök att inte vidröra glaset delen av lampan med bara fingrarna för att förhindra att olja eller smuts från att komma på glödlampan. Vissa handböcker föreslår att du använder handskar när du sätter in glödlampan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84912.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.