Idéer för att lura ut min Crosstour

Med priset på bränsle stiger en ny typ av bil har anlänt. Fading är de dagar klumpig sport utility vehicles. Biltillverkare är nu att övergå till crossover fordon, som smälter roominess av SUV med aerodynamik en sportsedan, skapar ett mycket mer kostnadseffektivt ride. Den Honda Crosstour är denna typ av fordon och det finns många tillbehör och modifieringar som kan göras för att säkerställa optimal prestanda och samtidigt skapa en unik look. Hjul och däck
prestanda däck ger säkerhet och förbättra utseendet på ett fordon.

Ingen bil uppgraderingen är komplett utan en ny uppsättning hjul och däck. Med massor av märken av hjul tillverkare, många alternativ finns tillgängliga för köparen att skapa den av en snäll look. Lättmetallfälgar väger lättare än stål, skapa bättre prestanda med bromsning och acceleration. Välj ett däck som kommer att garantera säkerheten för de värsta körförhållanden som kommer att uppstå, men ändå visar en unik stil. Addera Luftintag

ett luftintag filter kan stärka prestanda genom att minska luft begränsning inbyggd i Honda Crosstour vid tidpunkten för tillverkningen. "Luftintag helt ersätta monteringsfabriken luftflödet med filter, luft box och luftvägen," enligt den stora luftintag tillverkare K & N. Luftintag, när den installeras, öka hästkrafter och vridmoment, vilket ger mycket bättre prestanda på fordonet över tillverkade specifikationer. K & N garanterar sina system luftintag för att öka prestanda och hästkrafter.
Performance Tuner

Prestanda tuners och programmerare ger mer kontroll till ägaren av ett fordon genom att låta honom att ställa in parametrar. Prestanda tuners kommer att lägga ström till motorn samt spara bränsle. Mottagare är anpassad till specifika fordon för att säkerställa kompatibilitet och kommer inte att häva tillverkarens garanti. De flesta är enkla "plug and play"-modeller.
Grill

Låt oppositionen vet att du kommer med en unik ersättare grill. Det finns många stilar att välja mellan, från elegant till robusta. En ny grill kan göra en stor inverkan i utseende samtidigt som luftflödet och effektiviteten av motorrummet. Automotive Concepts finmaskigt raden av Honda grillar lägga till en distinkt touch att göra Crosstour sticka ut i trafiken. Vissa grill tillverkarna tillhandahåller galler i svart pulverlack eller krom för att passa individuella behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87390.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.