Hur man programmerar en nyckelbricka för 2001 Venture Van

keyless inresa system kan du använda en trådlös handhållen fjärrkontroll , i nyckelbricka form, för att styra ett antal bilens säkerhetsfunktioner . På fordon som 2001 Chevrolet Venture van , kan du använda fjärrkontrollen fob för att låsa din dörrar från ett avstånd , låter din överfallslarm för att uppmärksamma eller att hitta ditt företag på en upptagen parkeringsplats , och öppna den bakre luckan när händerna är full med matvaror eller skolböcker . Instruktioner
1

Stäng alla dörrar och bagageluckan på Venture van och förvandla din nyckel i tändningen till " Acc " läge . Det är den första klick på knappen , när de inre systemen tänds men du har inte startat motorn .
2

Cykel tillbaka nyckeln till " off " och sedan tillbaka till " Acc " inom en sekund av det sista steget , och öppna och stänga förardörren .
3

Vänta på bilen att avge ett klingande ljud , tryck och håll låset och låsa upp knapparna på fjärrkontrollen . Du måste hålla knappen intryckt i cirka 14 sekunder . Bilen kommer att klämta gång efter cirka sju sekunder och sedan igen efter 14 sekunder , då du kan släppa knapparna .
4

Ta ut nyckeln ur tändningen för att avsluta programmeringen och avsluta processen . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84558.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.