Hur man bygger en Kompressor elektrisk startmotor

Kompressorer är utformade för att öka luftflödet till fordonets motor. En elektrisk överladdare använder elektrisk ström för att driva en motor som tvingar tryckluft in i fordonets intag. Detta hänvisas till som en forcerad luft-systemet. Du kan göra en elektrisk kompressor med två hög effekt fläktar. Detta kommer att kräva montering bitarna innan du slutför ledningar. Saker du behöver
Fyra 1/8-tums brickor
1 1/2-tums med 1/8-tums försänkt drev
2 Turbo 4000 blåsmaskiner
Nut
Wrench
Flat skruvmejsel
4-tums diameter torrare kanalisation
Måttband
Bågfil
Slangklämma
PVC 2-in-1 PVC korsningen, 45 grader
Butt-kontakt
Tänger eller krimpkontaktdon
Eltejp
Visa fler instruktioner
1

Sätt en bricka över trådarna i en 1 1/2-tums med 1/8-tums platt -head drivskruv. Upprepa detta steg med en andra platt-head drivskruv.
2

Rikta hålen i den marina blåsmaskiner och sätt i skruvarna. Bifoga en mutter på varje skruv och dra åt den för hand. Dra åt muttern på skruven med skiftnyckel och platt skruvmejsel.
3

Mät en 2-fotdel av torrare kanalisation med ett måttband. Skär kanalisation till denna storlek med hjälp av en bågfil. Upprepa detta steg för att klippa en andra 2-fotdel av kanalisation.
4

Placera en slangklämma över ena änden av kanalisation. Sätt denna ände av kanalisation på ett uttag som finns på en fläkt. Dra åt skruven på klämman med platt skruvmejsel. Upprepa detta steg med den andra delen av torrare kanalisation och fläkt.
5

Skjut en slangklämma över den motsatta änden av torken kanalisation. Fäst kanalisation på slutet av 2-in-1 PVC korsningen. Dra åt slangklämmorna med platt skruvmejsel.
6

Wrap torrare kanalisation med silvertejp för att hålla samman de två delarna.
7

in ändarna av de röda trådarna på fläktarna i varje ände av skarvförbindning. Crimp kontakt med en tång eller använder ett pressverktyg. Upprepa detta steg med de svarta trådarna. Linda in butt kontakterna med eltejp.
8

Wire elektrisk kompressor till en switch som du kan styra på förarens sida av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87446.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.