Hur man installerar en Overhead DVD-spelare i en Mini Van

Installera en overhead DVD-spelare i din mini van kan verka som en överväldigande uppgift, men det finns egentligen inte mycket till det. Du behöver inte installera några nya kablar i van eftersom du använder befintliga ledningar. Processen att installera en overhead DVD-spelare i din mini van kräver inga specialverktyg och kan fyllas i bara en timme. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Carpenters Drill kniv hotell med maskin kran borr
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1 < p> Använd flat ände skruvmejsel för att kila något avstånd mellan tak och takbelysning i skåpbilen. Ta det lugnt och manövrera runt kupolen ljus för att lossa den. När takbelysning är lös, dra ner från taket hålet och koppla loss kablaget. Tryck kabelstammen tillbaka upp i hålet i taket.
2

Placera fäste över hålet i taket och spår runt den med en snickare kniv att skära headliner. När du är klar skär du bort fästet från sin position så att du kan ta bort headliner bit. Dra ledningarna ner från hålet.
3

Thread kablaget genom skårorna i fästet och satte fästet över den nakna delen av taket. Använd en borr med en maskin kran borra gängade hål genom fästet och in i taket. Sätt i skruvarna i den nyligen borrade hålen och dra åt dem med en stjärnskruvmejsel.
4

Anslut kablaget i DVD-spelaren och skjut DVD spelaren på fästet, trycka tillbaka tills det låses på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95680.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.