Hur man installerar Blue Dots

Blå prickar är vanligt förekommande på bakljusen med motorcyklar att göra dem mer märkbara på natten för att andra förare. De finns också på specialbyggda hot rods, och ibland på vanliga bilar. Det är bäst att kolla med din lokala DMV om lagarna i ditt tillstånd för att installera blåa bots på din bil, eftersom vissa stater endast tillåta dem på vissa bilar. Du kan köpa blå prickar i förpackningar, eller individuellt, på nätet. Saker du behöver
Drill
15/16-inch borr
Phillips skruvmejsel
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Titta på baksidan av din bil för bakljusen sitter på vänster-och ride-hand fordonets sidor. Öppna bakluckan på bilen och inspektera området runt bakljus för bultar eller skruvar som håller bakljus kåpan på plats. Lossa skruvarna med en Phillips skruvmejsel, eller ta bort skruvarna med en skiftnyckel. Dra bakljus täcka av från utsidan av fordonet.
2

Borra ett 15/16-inch hål i baklyse kåpan. Sätt den blå prick i trimringen den kommer med, och satte den blå prick i hålet.
3

Böj fyra stift på baksidan av trimringen tillbaka så de sitter säkert mot baklyse kåpan.
4

Byt bakljus tillbaka locket på fordonet. Skruva åt skruvarna på plats med Phillips skruvmejsel, eller fästa bultarna med en skiftnyckel. Stäng bakluckan på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85544.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.