Hur man installerar ett bränsletrycksmätaren

Rätt bränsletrycket är nödvändig för en motor förmåga att generera ström. Bränsletrycket vilket är för lågt kommer att resultera i en underpowered motor, medan en motor som får för mycket bränsle kan förorena förbränningskammaren och tändstift, samt avfall bränsle. Ett bränsle tryckmätare är nödvändigt att övervaka bränsletrycket och att justera regulatorn bränsletrycket, vilket är den enhet som bestämmer mängden bränsle tillförs motorn. Saker du behöver
Slang Rag
avbitartång
Två slangklämmor
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Placera en trasa under gummit Slangen som ansluter bränslefiltret till bränslet induktion systemet, oavsett om en förgasare eller insprutningssystem. Trasan kommer att fungera som en spärr när denna linje skärs och bränsle undkommer slangen.
2

Kapa bränsleledningen mellan bränslefiltret och bränslet induktion systemet med slang avbitartång.

Billiga 3

Slide en slangklämma över varje ände av den skurna bränsleledningen.
4

Sätt i ena änden av det bränsle tryckmätare in i ena änden av snittet bränsleledningen, sedan skjut slangklämman till slutet av slangen där slangen möter bränsletrycksmätaren. Dra åt klämman på plats genom att vrida skruven på klämman i en medurs med en skruvmejsel.
5

in den andra änden av bränsle tryckmätare i den fria änden av snittet bränsleledningen, sedan Installera och dra åt slangklämman på plats som i steg 4 för att slutföra installationen.
6

Avlägsna trasan och tillåta bränsle ovanpå motorn lufttorka innan du startar motorn.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83034.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.