Hur till Mount Strut Hängslen på en BMW 330

Strut hängslen är populära tillägg till BMW. En strut brace är en enkel metall enhet som bultar till toppen på stöttorna där de kommer ut ur strut torn. Genom stärkande toppar av fjäderben med en styv längd av metall, minskar strut bar chassi flex vid kurvtagning och gör BMW den är installerad på känsla mer flexibel och lyhörd. Installera en på en 330 3-serien tar rätt verktyg och en investering på lite av din tid. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Hammer (frivilligt, om det behövs) katalog Ordet jack och jack står (frivilligt, om det behövs) katalog Fjäderben stag
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och leta reda på tre muttrarna belägna vid toppar av strut torn som håller stagenheter på plats på båda sidor av bilen.
2

Placera fjäderben stag över nötterna att se till att stag är den rätta för din 330. Hålen i strut brace ska ligga med muttrarna. Ta bort muttrarna på höger-och vänster-sida strut torn med en sockel och en spärrfunktion.
3

Skjut hålen i strut brace över nitar på ena sidan av bilen och sedan över den andra sidan. Om hålen inte rada upp den andra sidan, hindrar dig från att glida strut brace på plats, justera längden på stag med justeringsmuttern i centrum.
4

Montera muttrarna fjäderben på toppen av fjäderben stag och dra åt dem med hylsan och ratchet. Stäng försiktigt huven första gången att se till att det i tillräckligt utrymme mellan nackskyddet och huven så att huven inte blir bucklig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95480.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.