Fordon Kamera Installation

Krita det upp till populariteten av stora lastbilar i Amerika eller den obevekliga marsch av billig teknik, men rearview kameror blir nästan de riguer för någon med en SUV. Tänk på detta allvarsam faktum: från förarsätet av en fullstor Ford Bronco, ett föremål på marken och direkt bakom (som en cykel, djur eller små barn) är helt osynlig för speglarna på något mindre än 25 meter. Det är en enorm sträng när man betänker den genomsnittliga uppfart är men 20 meter lång. Planen

först rådgöra lokala och statliga lagar om licens lagar plåtram. Trådlösa rearview kameror såsom de som säljs av frostskyddsmedel företaget Peak är utformade för att passa till bilen med sina skruvar registreringsskylt, som omfattar de bästa 2 inches av plattan. Om din lokala förordningar förbjuda dessa typer av kameror eller licens ramar plattan, måste du antingen montera kameran på stötfångaren eller karossen eller använda en infälld kamera som de som används på BMW.

Att välja en kamera


Du har några grundläggande alternativ när det gäller kamerasystem: licenstyperna plattan, spola fästen, fästen kropp och multi-kamerasystem. Generellt sett är registreringsskylt system det billigaste och enklaste att installera ($ 100 för Peak, $ 49 för en Audiovox ACA250), men kommer med små 3-tums skärmar med låg upplösning. Pyle och 4UCAM säljer coola trådlösa, infällda system som kommer med infrarött mörkerseende. Båda systemen kommer att köra dig runt $ 200. Ett antal företag säljer flera kamerasystem som inkluderar en extra kamera för varje sida av främre stötfångaren. Förvänta dig inte att betala mindre än $ 400 för en multi-cam-systemet.
Installera systemet
plattan

Licens och universella kropp-monterade kameror kommer med riktningar, men de svåraste riktningar du möter kommer att innebära att borra ett par hål och köra några självgängande plåt skruvar i stötfångaren eller kroppen. För infällda system, måste du borra ett stort hål för kameran, skjut igenom och fäst det i kroppen med den medföljande skruv på lås-ring. För icke-flush mount system måste du borra ett hål genom kroppen för att driva kameran-till-sändare kabel. Sändaren kommer inte att vara väderbeständig, så du måste montera den innanför bilens bagageutrymme eller passagerarutrymmet. Installationen kommer att vara liknande oavsett om du använder en enda backup kamera eller en multi-kamerasystem.
Wiring System

Nästan alla eftermarknaden backup kameror kommunicera med LCD visa trådlöst, så allt som behövs är att montera kameran och anslut den till en strömkälla. Kit riktningar kommer att variera, men i allmänhet kommer du dra ström från dina bromsljus eller parkeringsljus med en skarvas in bygel kopplad till ljusets positiva strömkabeln. Du kan jorda kameran till stötfångaren stöd. Några high-end kamerasystem har integrerats sändare, men många använder en separat sändarenhet. Ledningar för sändarenhet är likartad, men du kan skarva från kamerans strömförsörjning för att driva kameran. Du kan koppla LCD display i bilens säkringsbox, skarva den i strålkastaren makt eller helt enkelt koppla in den i cigarettändaruttaget om sådan finns. När du aktiverar strålkastarna (eller parkeringsljus, beroende på hur du kopplat det), systemet kommer att vitalisera, överför till skärmen och du kommer att börja ta emot realtid bilderna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83996.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.