Hur man gör Lager Motorcykel Pipes Louder

Förbättra ljudet av din motorcykel är ett av många sätt att göra det ditt eget, men många motorcyklar levereras med en ljuddämpad avgaser. Gör din motorcykel låter starkare och mer kraftfull med "borra ut" avgaserna eller ta bort mellanväggarna. Saker du behöver
1/2 "skärande borr eller hålsåg
Drill
Basic metrisk skiftnyckel satt
motorcykel
Visa fler instruktioner
borrat ut Exhaust
1

Använd scheman specifika till din motorcykel (som vanligtvis kan förvärvas genom att besöka din återförsäljare) för att avgöra var bafflarna placeras i ditt avgassystem.
2

Användning en 1/2-tums hålsåg av skärande borr för att borra ett hål i sidan av motorcykelns ljuddämparen, precis innanför den första mellanväggen från luftutsläpp. Upprepa på varje sida av avgaser.
Sida 3

Slå på motorcykeln och rev motorn i friläge för att lyssna på ljudet skillnaden. borra fler hål tills önskad ljudstyrka eller ljudkvaliteten uppnås. Addera bort mellanväggarna

4

Använda scheman från din återförsäljare eller avgaser tillverkare, bestämma antalet bafflar i din ljuddämpare. flesta avgassystem kommer att ha två eller tre.
5

Använd en skiftnyckel lossa avgaserna från topplocket, och sedan från alla fästen på ramen. Ställ alla muttrar och skruvar åt sidan.
6

Fäst 1/2-tums hålsåg eller borr till en hand -held borr.
7

in änden av hålsåg eller bit in avgasutloppet. Borra ett hål genom den första mellanväggen. Var noga med att centrera biten så mycket som möjligt för att undvika återkoppling och andra ljudeffekter.
8

Borra genom de återstående bafflarna.
9

Sätt tillbaka avgassystemet och starta motorcykeln för att kontrollera om den önskade ljudet förändras.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83302.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.