Lägga Hästkrafter till en Grand Marquis

Ford designade och producerade Grand Marquis, en fullstor sedan säljs under Mercury badge, vilket var typiskt för lyx-utföranden av Ford-fordon. Efter framställning av Grand Marquis 1983-2010, beslutade Ford Mercury varumärket inte längre var ekonomiskt lönsamt och stoppat produktionen av allt kvicksilver fordon. Även om det inte är en prestation fordon, det finns ett stort antal eftermarknadsprodukter tillgängliga för det, många av vilka ökar hästkrafter. Instruktioner
1

Byt Grand Marquis chip motorstyrning med en prestanda eftermarknad kontroll chip. Den motorstyrning chip, eller motorstyrenhet, ansvarar för förvaltningen av elektronisk bränsleinsprutning (EFI) systemet. Factory motorstyrning marker är ganska restriktiva för att maximera säkerheten och bränsleeffektiviteten, särskilt i icke-resultatinriktade fordon såsom Grand Marquis. Resultatinriktade motorstyrning marker kommer omprogrammera fungerande EFI-system för maximal prestanda, vilket kan minska bränsleförbrukningen, men kommer att avsevärt öka hästkrafter.
2

Byt Grand intag Marquis luft med en prestanda kall-luft intag. Fabriken luftintag på Grand Marquis är ganska restriktiv för att hålla motorn buller och ljudnivån i kabinen minimal. En föreställning kall-luft intag kommer att tillåta mer luft att komma in i brännbara luft /bränsleblandningen i motorn, vilket ger mer tillgängligt hästkrafter.
3

Byt Grand systemet Marquis avgaser med en prestation avgassystemet. Som med luftintaget, begränsar Grand Marquis fabrik avgassystemet luftflöde för att upprätthålla en lugn hytt, samt för att minimera CO2-utsläpp. Även om installation av ett system prestanda avgassystem kommer att öka motorns buller och utsläpp, kommer det att öka även tillgänglig motoreffekt genom att låta Grand Marquis motorn att släppa varmluft och motortryckförhållande mer effektivt. Vidare, många Grand Marquis ägare njuta av starkare, mer aggressiva ljud som ett resultat avgassystemet producerar. Se till att rådfråga statliga föreskrifter innan du utför detta steg, eftersom vissa stater förbjuder eftermarknaden avgassystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96029.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.