DIY Car Speaker Amp Installation

Installera en förstärkare i bilen är inte svårt och är det bästa sättet att du kan förbättra ljudet i bilens stereosystem. Varje bil är olika, och metoden för att få tillträde till den bakre delen av stereo kommer också att variera, men ledningarna process för förstärkaren och stereo kommer att vara i stort sett samma. Vissa stereoapparater har anslutningar för kablar, och på vissa stereoanläggningar du behöver skarva kablar för att ansluta dem till stereon. Saker du behöver
Ljudkablar
Avbitare
Wire strippor
Högtalarkabel
Amp tråd
Visa fler instruktioner
1

Place förstärkaren i bilen där så önskas. Den vanligaste platsen för att sätta förstärkaren är i bålen, men du kan också montera den under ett säte, i konsolen eller handskfacket. Anslut ljudkablarna till förstärkaren. Klipp och skala högtalarkabeln och amp tråd 1/4-tums från sina ändar med avbitare och strippor tråd.
2

Anslut högtalarkabeln till kontakten på förstärkaren märkt "Remote" och ansluta amp kabeln till anslutningen märkt "Power". Guide amp kabeln till batteriet på bilen och ljud-och högtalarkabeln till baksidan av stereon.
3

Anslut ljudkablarna till baksidan av stereon. Om stereon har en fjärranslutning, anslut högtalarkabeln till stereon med denna anslutning. Om stereon har någon fjärranslutning, skär den gula kabeln med svart rand som löper längs mitten av den och vrida högtalarkabeln tillsammans med denna tråd. Detta kommer att slå på förstärkaren på eller av när du vrider på startnyckeln.
4

Guide amp kabeln till batteriet genom brandväggen eller längs dörrkarmen och under fender. Anslut kabeln amp ström till batteriet enligt instruktionerna för det specifika amp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84507.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.