Hur du klä din Headliner

En headliner kan börja sag eller hänga ner och skymmer, det innebär en säkerhetsrisk. Vissa typer av tyg headliners absorberar lukter, så om din bil har rökt i, kan cigarett lukten vara en permanent passagerare i bilen. Du kan klä din headliner så att det ser ut och doftar helt nya. Även en vanlig vinyl headliner kan kläs med nytt tyg till en mer attraktiv look. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Flat skruvmejsel
Spraylim
Saxar
Nytt tyg
Visa fler instruktioner
1

Ta bort headliner och styrelse genom att ta bort skruvarna i plasten trim omger headliner. Dra trim ned. Använd stjärnskruvmejsel för att ta bort ljuset i mitten av innertaket. Använd en platt skruvmejsel för att ta loss det ljuset att nå fler skruvarna. Dra headliner brädan nedåt och ut ur fordonet.
2

Lay headliner brädan nedåt på en stor platt yta. Dra av något gammalt material om det finns befintliga tyg. Du behöver inte ta bort det torkade limmet. Addera 3

Placera den nya headliner materialet ovanpå innertaket styrelse och skär den att passa. Lämna två inches av material på alla sidor för att linda runt ryggen. Lämna ett litet hål för ljuset i mitten.
4

Vik materialet över till ena sidan och spraya på baksidan av materialet och headliner styrelse med spraylim. Låt limmet torka i en hel minut. Placera materialet på headliner ombord, släta ut alla rynkor med handen och tryck ner den. Upprepa detta för den andra halvan av headliner materialet och styrelse.
5

Vänd headliner över och spraya längs kanterna för att linda extra materialet runt baksidan. När den har torkat i fem minuter, sätt tillbaka innertaket i bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84826.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.