Hur man installerar en 2002 Civic EX kallt luftintaget

Honda Civic är en mycket populär bil för en mängd olika användningsområden. Vissa ägare föredrar att använda dem som pendlare, tack vare sin tillförlitlighet och bränsleeffektivitet. Andra, däremot, använder sina Samhällskunskap som underlag för en modifierad, anpassad bil. En vanlig uppgradering är installationen av en kall luftintaget, vilket låter mer kall luft i motorn än den restriktiva lager luft box gör. Detta gör det möjligt för motorn att producera mer hästkrafter. Installera en kall luftintaget är relativt okomplicerad. De flesta kit kommer med alla nödvändiga fästen och slangklämmor för att montera slangen och större luftfilter. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
förlängningar Socket
Hex skiftnycklar
Borrmaskin
Open-ended skiftnycklar
Visa fler instruktioner
1

bort filterhuset. Detta ligger mellan ventilkåpan och vindrutan på baksidan av motorn. Ta bort skruvarna som håller locket på och ta av locket. Ta insidan luftfiltret.
2

Ta bort de 10 mm skruvarna som håller filterhuset på plats. Ta bort skruvarna som håller röret luftintag. Ställ intaget röret och filterhuset åt sidan. Filterhuset är också hållit på med en flik som måste pressas ned medan du drar huset ut.
3

bort slangen under filterhuset som går till motorn. Ta temperaturen avsändare på höger sida under filtret också, med en sockel. Unbolt omvända strömbrytare. Leta upp och ta bort den lilla konsolen under luftfiltret bostäder som håller kopplingen linjen. Använd en hylsa för att ta bort konsolen. Ta bort de två skruvarna som håller luften rutan fäste till transmissionen.
4

tillbaka omvända strömbrytare. Installera den nya konsolen som kommer med den kalla luften intag kit i stället för lager fäste.
5

Skjut adapterhylsan ner på spjällhuset och fäst den på plats med en 2-tums slangklämma. Skjut en annan slangklämma på hylsan, men dra inte åt den. Detta kommer att användas för att fästa slangen till luftintaget slang. Installera genomföringen intaget sensorn i hylsan.
6

Skjut den övre insugningsröret på hylsan och dra åt slangklämman. Montera stödarmen för insugningsröret. Montera avluftaren slangen från motorn till insugningsröret. Montera intaget sensorn i genomföringen.
7

Installera adapterhylsan på änden av inloppsröret. Fäst den med en slangklämma. Skjut lägre intag röret på adaptern och fäst den med en slangklämma. Montera fästet som stöder röret mot motorn. Montera fästet kopplingen linjen och installera kopplingen linjen.
8

Höja fordonets front med en domkraft. Sänk den på pallbockar på vardera sidan. Arbeta aldrig på en bil som endast stöds av en domkraft. Från under bilen, fast konen filtret till slutet av insugningsröret med medföljande slangklämma. Sänk bilen tillbaka till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95416.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.