Hur du ansluter Strobe Lights i en bil

Strobe lampor kan göra en prålig tillbehör för alla specialanpassad bil. Använda strobe ljus i kupén drar mycket uppmärksamhet från åskådare och kan vara ett bra sätt att ge din bil lite extra pizazz för bilen visar, eller bara visa upp sessioner i din lokala parkeringsplats. Vid beställning av ett kit strobe ljus, se till att du får en strobe modul ljusstyrning, eller du bara har fasta lampor som alltid är på, eller alltid avstängd. Saker du behöver
Strobe lampor
Strobe styrenheten
Avbitare /crimpers
eltejp
buntband
Visa fler instruktioner
1 < p> Montera din strobe ljus på önskad plats. Du kan använda tejp, kardborreband, lim eller skruvar för att montera utlöses.
2

Montera strobe modulen ljusstyrning på önskad plats. Detta är hur du kan styra hastigheten på de strobning lampor och stänga av dem eller den, så du kommer att vilja lämna den tillgänglig.
3

Kör tråden eller trådarna (beroende på typ, kan det ha en eller två ledningarna från strobe) till blixtljus styrmodulen. Du kan hålla trådarna ur vägen, och säkra, genom att tejpa upp dem med eltejp, och stuva dem bakom närmast kroppen panelen. Till exempel, om du vill placera styrenheten på mittkonsolen, skulle du ta bort plast panelen nära shifter, stoppa in ledarna, och ersätta kroppens panelen.
4

Anslut ledningarna till strålkastare styrenhet. Anslutningen typ beror på modell, men i allmänhet de kommer med en plugg, som du bara kan plugga in i styrenheten.
5

Kör strålkastaren trådarna styrmodulen genom bilen brandväggen till batteriet. Du kan använda ett befintligt hål genom att hitta en gummigenomföring och kör dina kablar igenom innan du byter genomföringen, eller så kan du borra ett hål. Om du borrar ett hål se till att ersätta den med en genomföring, eller du har vatten i golvet ombord när det regnar.
6

Anslut den positiva kabeln till den positiva polen på batteriet. I de flesta bilar, är batteriet i närheten av brandväggen, så säkra trådarna är inte ett problem. Om du har en bil med batteriet nära fronten, är det bäst att dirigera ledningarna längs insidan delen av stänkskärmen. Håll trådarna så långt från motorn som möjligt för att undvika att smälta dem. Du kan fästa ledarna till några andra trådar som löper längs fender med buntband.
7

Anslut den negativa kabeln till den negativa polen på batteriet.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84250.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.