Hur Custom Mix Fluorescerande Orange Automotive Paint

Fluorescerande orange bil färg anses vara en specialitet färg inom fordonsindustrin. Det måste sprayas som en trestegs måla, däribland en grundfärg av fast orange färg, en mellersta skikt av klarlack som innehåller fluorescerande tillsatser och sedan ett slutligt klar skikt av färg för att skydda de andra två lager. Fluorescerande orange färg är en egen färg och inte har en lång livslängd. Ljusstyrkan kommer inte pågå i mer än ett par år även om bilen hålls i ett garage. Saker du behöver
Blandning koppar
rör pinnar
Base målarfärg orange
Reducer
Flourescent additiv
Klarlack måla
3 Paint burkar /lock
Visa fler instruktioner
1

Placera en blandning kopp på en plan yta. Häll basfärgen målarfärg orange i koppen, upp till en markerad linje på sidan av koppen. Lägg Reducer - en sorts thinner - till färgen, med hjälp av färg-till-reducering förhållandet 4 till 1. Om du använder 4 gram av färg, använd en uns av reducering. Rör om blandningen väl med en uppståndelse pinne. Häll färg i en sprutpistol eller i en ren färgburk med lock för att försegla den tills den används. Detta är den första av de nödvändiga tre blandningarna.
2

Placera en blandning kopp på en plan yta för flourescent blandning. Häll klarlack färg i koppen och lägg Reducer, i förhållandet 3 till 1 av klarlack färg och förtunning. Lägg den fluorescerande tillsatsen, med hjälp av de förslag på etiketten på fluorescerande tillsatsen som en vägledning. Den faktiska mängden som används beror på den önskade effekten. Blanda produkter med en uppståndelse pinne och lägg dem i en burk och försegla locket tills det används. Kom ihåg att skaka blandningen väl innan du använder den i en sprutpistol.
3

Häll klarlack i en mätglaset och tillsätt 2 delar Reducer, beroende på mängden av klarlack måla du använder. Blanda dessa väl med en uppståndelse pinne och hålla dem i en burk med lock för senare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85172.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.