Hur man sätter på Snowbear Mounts

Rensa ut snö från din uppfart kan vara en svår uppgift när det görs manuellt med en spade. Lätta på jobbet med hjälp av en personlig snöplog som kan fästas direkt på din bil eller en lastbil med Snowbear fästen. Installera Snowbear montering sele är ganska enkelt eftersom ingen svetsning eller borrning behövs. De fästen är bultade i ramen av din bil och en gång gjort, kan du ansluta och sätta tillbaka snöplogen när det behövs. Saker du behöver
snowbear snöplog paket
Custom monteringsfästen
Custom fordonsfästet
Hylsnyckel
Fordon bruksanvisning
Visa fler instruktioner
1

Skaffa alla delar, inklusive snöplogen paket, anpassade fästen specifikt för ditt fordon och anpassade fordon mount. I vissa fall, kan alla dessa ingå i ditt köp paket beroende på återförsäljare. Däremot ingår vissa återförsäljare inte anpassade fästen eller anpassade konsoler.
2

Fäst anpassade fästen på den främre ramen på din bil. Konsolerna fästs med bultar och en hylsnyckel. Dra åt bultarna löst.
3

Installera det universella tvärbalk till de fästen löst. När du har anslutit både fästen och tvärbalk löst, dra åt bultar och muttrar.
4

Montera snöplogen genom att installera skrapan till huvudbladet med bultar och skiftnyckel.
5

Montera snöplogen hårdvaran genom att installera vinschen ramen till den övre A-frame och sänka A-frame. Installera frigöringstappen på den övre A-frame genom den nedre A-frame och fäst med en bult. Montera bulten vinsch till vinsch fäste med skruvar. Fäst vinschen ramen till den nedre A-frame och installera bulten vinsch till ramen med bultar.
6

Montera kniven i ramen genom att först rikta in de övre A-frame med ryggen bladet. Fäst med bultar. Installera det gula bandet mellan bulten vinsch och ramen med skruvar. Dra inte åt. Fäst de två fjädrarna mellan bladet och den övre A-frame med de två hakkolvar.
7

Installera utlösningshandtaget till den övre A-frame med bultar.
8 < p> Fäst SNÖDEFLEKTOR till den övre delen av bladet med bultar.
9

Fäst anpassade fordon fästet till den universella tvärbalk med bultar.
10

Anslut snöplogen ledningar till batteriet och vinschen. Detta steg behövs för att installera ett fönster-monterade brytare. Installera snabbkopplingarna enligt din bilens instruktionsbok. En gång installerat, växeln och snabbkopplingar är avtagbara och kan lätt kan anbringas på nytt när du behöver använda snöplogen.
11

Fäst snöplogen till ditt fordon. Smörj stiften i tvärbalken först. Justera plogens mottagare med tvärbalken inlägg och skjut plogen på plats. Stäng de två hitch stiften genom korset medlem för att säkert fästa plogen till din bil.
12

Anslut snabbkopplingarna till din snöplog s vinschen och den andra till din fönster-monterade brytare. Anslut de två snabbkopplingar under huven.
13

Använd fönstret monterade brytare för att lyfta plogen och du är redo att röja snö.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96825.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.