Hur Koppla Durango Hitch

Dodge Durango kan bogsera en medelstor till stor släpvagn när rätt utrustad. Den 2011-modellen har fått betyget att bogsera en maximal kapacitet 7400 pounds. Din specifika år och modell av Durango kapacitet kommer att noteras i instruktionsboken. För att dra en släpvagn på allmän väg, måste det ha markör, signal-och bromsljus. Dessa system styrs via en fyra-vägs anslutning till fordonet. Installera sele skumt ledningar är enkelt med rätt utrustning. Saker du behöver
fyrpolig kablage kit
skarvförbindning
Tänger
eltejp
Buntband
Spårskruvmejsel
Visa fler instruktioner

1

Öppna bakluckan i Durango och lokalisera de två fästen som fäster varje baklykta till kroppen. Bänd dessa push-pins kontakter med en skruvmejsel, var försiktig så att du inte skadar dem.
2

Avlägsna bakljus genom att gunga dem fram och tillbaka lätt att frigöra de inre push-pins. Störa Alla elektriska anslutningar på baksidan genom att skjuta den röda klämman över och dra isär.
3

Installera fyrpoliga sele är bruna, gula och röda anslutningar till förarsidan bakljus. En anslutning kommer att gå in i bilens strömförsörjning och den andra kommer att fästa till bakljuset.
4

Strip 1/4 tum av isoleringen av de medföljande röda och svarta kablarna. Fäst de två tillsammans med en butt-kontakt. Dessa fungerar genom att placera en tråd i varje ände och komprimera dem med en tång. Wrap detta sammanhang i eltejp för extra skydd.
5

Mata den svarta kabeln ner i vänstra lampsockeln och under fordonet. Drag den svarta kabeln till vänster rambalk till motorrummet. Kör tråden längs det inre av motorrummet till fordonets batteri. Skala bort 1/4 tum av isoleringen från änden och fäst änden till säkringshållaren med en butt-kontakt. Anslut den andra änden av säkringshållaren till den positiva polen på batteriet genom att backa bort skruven och dra den nedanför.
6

Route de andra två tail light anslutningar under fordonet till höger sidoljus uttaget. Fäst en anslutning till fordonets strömförsörjning och den andra till bakljuset.
7

Guide den fyrpoliga kontakten under fordonet till dragkroken.
8

Fäst manöverboxen till den bakre väggen av förarsidan bakljus. Ta bort filmen på dubbelsidig tejp och trycker den mot en plan sektion av metall.
9

tillbaka de två baklyktor och säkra alla lösa trådar med buntband.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86994.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.