Hur man installerar en Remote Engine Starter

Korrekt installation av en avlägsen starter i bilen beror på vilken typ av fjärr starter du köper och vilken typ av fordon du har. Följa instruktionerna som medföljer i den avlägsna startpaket garanterar att du inte skadar bilens datorsystem. Dessutom kör och ansluter trådarna gör det nödvändigt för dig att ha några mekaniska färdigheter för att slutföra installationen. Saker du behöver
Startnyckel
Fordon
Remote startkit
Skruvmejselsats
Rubber cement
Wire crimpers
Löd
Lödkolv
Visa fler instruktioner
1

Använd knappen för att starta bilen. När fordonet kör, kolla alla bilens växlar och ljus för att se till att de fungerar som de ska.
2

Granska fjärrkontrollen startpaket för att se till att du förstår alla instruktioner och alla bitar ingick i satsen.
3

Öppna huven på din bil. Använd en skruvmejsel för att ta bort den negativa batterikabeln från batteriet. Sätt kabeln åt sidan, se till att det inte vidrör någonting metall. Sedan, bult huven stift på plats, nära huvfäste. Se till att du fäster huven stift till metall för att jorda kabeln som kommer från avlägsna starter.
4

bort luftkanalen panelen, under förarsidan streck. Använd sedan gummicement att montera den fjärrstyrda startmodulen innanför värme kanal. Kör den grå kabeln från fjärrkontrollen starter, upp genom värme kanal och koppla den till huven stift med tråd crimpers.
5

Ta bort panelen under rattstången att lokalisera styrningen sele. Består av trådar som kontrollerar fordonets tillbehör, förrätt, makt och tändning, frikopplar styrningen sele att ge dig tillgång till ledningar. Läs anvisningarna till ditt fjärr-starter för att avgöra vilka trådar att löda i selen - Vanligtvis två eller tre trådar. Löd trådarna och anslut selen. Anslut den andra änden av trådarna i den fjärrstyrda startmodulen.
6

Använd gummi cement för att fästa antennen till förarsidan streck. Kör sedan ledningarna under instrumentbrädan, genom luftkanalen, till den avlägsna starter och koppla dem i. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85829.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.