Homemade Ladder Bars

Ladder barer är sofistikerade fjädring kopplingar som ansluter axelhuset direkt till chassit. När du använder stege barer , går motorns vridmoment direkt in lyfta nosen på bilen istället för att vrida bladfjädrarna . Komponenter

Du måste tillverka stege barer , tvärbalken som framsidan av stegen barer fästa , fästen att svetsa på axeln rören och håller den bakre delen av stege barer och en diagonal track - locator bar som förbinder framsida passagerarsidan stege bar på den översta bakom förarsidans bar .
säkerställa Artikulation

Du kommer behöver använda sfäriska Heim på framsidan av stegen barer där de fäster i chassit och baktill punkter där de fäster axeln bostäder . Underlåtenhet att göra detta kommer att resultera i massiva suspension binda och slutligen fjädring misslyckande .
Justerbarhet


Istället för att trä Heim lederna direkt in i trappan barer , du kan överväga glidande en omvänd - gängad stång i röret slutar, svetsning den på plats och ansluter den till den gängade Heim leden med en justermuttern . Detta gör att du kan finjustera fjädringsgeometri att korrekt rikta axeln och förspänning chassit .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86817.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.